Šta je novo?

Microsoft Live Messenger Beta

• Začetnik teme Začetnik teme Falcon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Falcon

Čuven
Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | 2x Kodak 1TB SSD
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & 2xAudiolab 8300MB & Sonus Faber Venere 2.5 & Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) & 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
ili MSN Messenger 8 nezvanicno. Uglavnom, donosi par novina, od kojih su neke:
- slanje poruka korisnicima koji su offline (dobijaju poruke kad se uloguju)
- slanje poruka kad ste u "Appear Offline" modu

Ovo sam prvo primetio, po meni stvari koje su falile a imao ih je ICQ vec godinama.

http://www.ideas.live.com/mainpage.aspx

Treba otici na ovu adresu, registrovati se i za dan, dva dobijate na mail link za download. E sad, posto SCG naravno nema u listi podrzanih zemalja, odaberite slobodno USA ili bilo koju drugu zemlju. Ja sam koristio USA i adresu na gmail (koja nije registrovana za .NET Passport) i dobio sam link sledeci dan. Postoje i invite-ovi, svaki dan se uvecava za 5 koliko sam primetio, ali nema potrebe za tim, jer se ovako dobija link bez problema.

:wave:

Da si ziv i zdrav, 8 ima vec neko vreme....
Ja sam beta tester windows mail live-a i messanger 8-ce.....
Messanger je ok,mada nista revolucionarno.Nudi da se salje sms na mobilni telefon kontakta (koji naravno ne radi za nase mreze 🙂 )...

Windows Live Mail je vec ok....outlook online.....radi cak i desni klik kao u programu....

Ima dosta stvari,ali bice vise vremenom.....

P.S.Imam jos samo dva Invite-a za MSN 8 pa ko zeli da bude beta tester,neka vika...

EDIT: Dobra stvar je sto je kod live mail-a mailbox size cini mi se 2GB...

Poslednja izmena:
Poslato na oba email-a.....nemam vise inviteova.....presusio sam 🙂
Videcete i sami,msn-8 nema nista specijalno u sebi,bar ne jos.....ali sudeci po potencijalu bice (pretpostavljam da ce jedna od oslicni stvari biti komunikacija slicna skype-u.....vec ima,ali sigurno ce se potencirati da ima i pozive na telefone)....

Videcemo...

Kad je to MSN kao klijent uopste valjao?

MSN "uglavnom" koriste poslovni ljudi za korespodenciju, tj. za IM. ICQ i Yahoo masazeri su malo neozbiljni za tako nesto. Plus, sto je besplatan ga cini vrlo rasprostranjenim u krugovima nasih firmi. Da ne bude zabune, ne koristim ga zato sto je dobar, vec zato sto ga masa ljudi sa kojima komuniciram koristi iz navedenih razloga...

Nazad
Vrh Dno