silvereye je napisao(la):prodju me zmarci kad samo pomislim - Microsoft Photoshop ili ne daj boze Microsoft Lightwave
izlazak na svez vazduh pomaze !luka.l je napisao(la):Svaki put kada pomislim na tako nesto kroz celo telo mi prodju zmarci. Taj osecaj nemoci, jada.......kako si nemocan da ucinis bilo sta protiv toga, a gledas kako se neko sili i radi sta mu je napamet. I da stvar bude jos gora......ja ga razumem. Razumem celu tu skalameriju i tezim....tezim da jednog dana postanem deo nje. Da postanem programer koji ce moci da naplati grbu na ledjima i tegle na ocima koje je zaradio trljajuci dupe na stolici ceo zivot. On je genije.....ON se nasao na pravom mestu u pravo vreme sa potrebnim klikerom u lobanji. Mozda cemo jednog dana biti manje srditi...jednog dana kada ne budemo bili u ovakvoj poziciji u kakvoj smo sada.
zver je napisao(la):izlazak na svez vazduh pomaze !
silvereye je napisao(la):prodju me zmarci kad samo pomislim - Microsoft Photoshop ili ne daj boze Microsoft Lightwave
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari