Šta je novo?

Microsoft Keyboards

a jer ima negde da se uzme wirless natural multimedija ali bez misa

Ma ne postoji uopšte ni jedna wireless tastatura bez miša, bar nije bilo u zadnjih 10 puta kad sam tražio :)...

Nykolla je napisao(la):
a jer ima negde da se uzme wirless natural multimedija ali bez misa

kao sto ti rece Bane® nema toga :( mislim da sam vidjao logitechove komplete sa bezicnom tastaturom i zicnim misem i to ti je otprilike najblize "samo bezicnoj tastaturi". a i inace je bolje da su u kompletu i mis i tastatura zbog prijema signala (em imas samo jedan prijemnik za oba uredjaja , em nemas nikakve potencijalne probleme u smetnjama/kompatibilnosti odvojenih prijemnika od dva razlicita proizvodjaca)

poz

Pre neki dan sam probao ovo cudo sa koznim palmrest-om.....brrrr bas je prijalo! Jedino je cena smrzzzz.....
product.aspx

Da li ima varijanti sa Yu slovima ili su sve MS tastature koje dolaze kod nas US?

voyager je napisao(la):
Da li ima varijanti sa Yu slovima ili su sve MS tastature koje dolaze kod nas US?

Delilo je lokalno predstavnistvo M$-a providne nalepnice za svoje tastature.
Jedan set nalepnica za kapice tastera sadrzi komplet za crne i bele tastature. To se delilo/deli lokalnim dilerima M$ proizvoda...Ja sam to imao na obe M$ tastature.

Poslednja izmena:
1. Čekaj, jel' to znači da bih uz tastaturu trebalo i to da dobijem tj. da tražim ili su to ćorava posla. Možda da odem do MS-a?
2. Na MS site-u miševi nisu razvrstani po onim oznakama 2.0, 3.0, 3.0a i sl. Kako da znam ko je koji?
3. Wirelless Intelli Mouse Explorer 2.0 je right handed, zar ne? Sve što vredi nema u varijanti za levoruke :bedak:

1.Ne znam kako ide oko tih nalepnica tacna procedura.
2.Na MS sajtu je uvek najnoviji. Najnoviji Explorer ti je 4.0, a najnoviji Wireless Explorer je 2.0. To je zato sto je ovo prvo cetvrti po redu zicani explorer, a drugi po redu bezzicni explorer

3. da, right handed. Ja jesam levoruk, ali misha koristim desnom rukom. Bedak :)

1. Pošto meni treba miš za levoruke a Wireless Intelli Explorer 2.0 mi ne odgovara jer je righ handed verovatno ću uzeti Wireless Optical Mouse. Koliko vidim ovaj drugi nema forward-back buttons. Da li je neko probao oba i da li ima razlike u optici, težini i uopšte u kvalitetu izrade tj. koliko je Explorer 2.0 bolji.
2. Delimire, da li si siguran da je u Wireless Optical Desktop kompletu Wireless Optical (a ne Wireless Intelli Explorer 2.0) jer u specifikacijama za taj miš kao što sam rekao piše da nema forward-back buttons a u specifikacijama za ovaj komplet piše da miš ima tu dugmad. I po svim drugim karakteristikama datim za taj set bih ipak rekao da je u pitanju Explorer 2.0. Zbunjujuće, zar ne.
Gde si ti pazario set? Jel' ima toga još?

Poslednja izmena:
Hm, po slici izgleda da je ipak u Wireless Optical Desktop-u miš Wireless Optical. Da li moguće da u specifikacijama na sajtu stoji greška da ima forward-back buttons?

Poslednja izmena:
voyager je napisao(la):
1. Pošto meni treba miš za levoruke a Wireless Intelli Explorer 2.0 mi ne odgovara jer je righ handed verovatno ću uzeti Wireless Optical Mouse. Koliko vidim ovaj drugi nema forward-back buttons. Da li je neko probao oba i da li ima razlike u optici, težini i uopšte u kvalitetu izrade tj. koliko je Explorer 2.0 bolji.
2. Delimire, da li si siguran da je u Wireless Optical Desktop kompletu Wireless Optical (a ne Wireless Intelli Explorer 2.0) jer u specifikacijama za taj miš kao što sam rekao piše da nema forward-back buttons a u specifikacijama za ovaj komplet piše da miš ima tu dugmad. I po svim drugim karakteristikama datim za taj set bih ipak rekao da je u pitanju Explorer 2.0. Zbunjujuće, zar ne.
Gde si ti pazario set? Jel' ima toga još?

Ja nisam uzeo komlet u Beogradu tako da ne vredi da ti pricam gde sam uzeo. Zakacio sam tamo link ka Eurolinku - kod njih stoji u cenovniku da imaju sve to. Imas na PC Berzi na nekoliko mesta u ponudi taj set za fine pare.

Problem je što ni ja nisam u BG-u pa ne mogu tek tako da pošaljem nekog po to jer nisam siguran šta će mu dati. Zato smaram sa ovim pitanjima.

voyager je napisao(la):

probao sam wireless optical i radio je na prijemniku od (mog) intellimousea. tockic je isto tilt (i isto izgleda) a m$oft reklamira trajanje baterija na isti nacin i za jedan i za drugi . znaci: najverovatnije su isti sem dodatnih dugmica i dizajna.

poz

To sam i pretpostavljao ali bolje jekad kaže neko ko je probao oba.

A gde ima TouchPad umesto Misa

Ima li u Bg da se kupi tastatura sa TouchPadom (kao na notebook-u)?

ps. Zena mi se plasi miseva :)

delimir je napisao(la):
Oko 60 eura je MP cena za retail pack wireless komplet: crna Wireless Natural Multimedia tastatura + Wireless mis (negde stoji da je IntelliMouse Explorer 2.0, negde da je Optical...). Naravno, ne znam da li ti wireless varijanta odgovara, ali cisto da znas da to ne kosta kao levi bubreg, vec je veoma povoljno...
http://www.microsoft.com/products/i...deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7&type=ovr

B0000AOWVP.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

a jel ima ta varijanta samo bez misa? (mx500 imap rula :))
ili josh bolje bash prava natural - crna (znaci ona naj obicnija bez dodatnih tastera itd.... jbes to)

Nazad
Vrh Dno