Nykolla je napisao(la):a jer ima negde da se uzme wirless natural multimedija ali bez misa
voyager je napisao(la):Da li ima varijanti sa Yu slovima ili su sve MS tastature koje dolaze kod nas US?
voyager je napisao(la):1. Pošto meni treba miš za levoruke a Wireless Intelli Explorer 2.0 mi ne odgovara jer je righ handed verovatno ću uzeti Wireless Optical Mouse. Koliko vidim ovaj drugi nema forward-back buttons. Da li je neko probao oba i da li ima razlike u optici, težini i uopšte u kvalitetu izrade tj. koliko je Explorer 2.0 bolji.
2. Delimire, da li si siguran da je u Wireless Optical Desktop kompletu Wireless Optical (a ne Wireless Intelli Explorer 2.0) jer u specifikacijama za taj miš kao što sam rekao piše da nema forward-back buttons a u specifikacijama za ovaj komplet piše da miš ima tu dugmad. I po svim drugim karakteristikama datim za taj set bih ipak rekao da je u pitanju Explorer 2.0. Zbunjujuće, zar ne.
Gde si ti pazario set? Jel' ima toga još?
voyager je napisao(la):1. Pošto meni treba miš za levoruke a Wireless Intelli Explorer 2.0 mi ne odgovara jer je righ handed verovatno ću uzeti Wireless Optical Mouse. Koliko vidim ovaj drugi nema forward-back buttons. Da li je neko probao oba i da li ima razlike u optici, težini i uopšte u kvalitetu izrade tj. koliko je Explorer 2.0 bolji.
delimir je napisao(la):Oko 60 eura je MP cena za retail pack wireless komplet: crna Wireless Natural Multimedia tastatura + Wireless mis (negde stoji da je IntelliMouse Explorer 2.0, negde da je Optical...). Naravno, ne znam da li ti wireless varijanta odgovara, ali cisto da znas da to ne kosta kao levi bubreg, vec je veoma povoljno...
http://www.microsoft.com/products/i...deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7&type=ovr
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari