Šta je novo?

Microsoft Keyboards

digital media pro imash u platou u knezu, ja sam je kupio pre neka 2 meseca, za oko 2200 dinara,i odlichna je tastatura

zna li neko ima li crne, natural (posto postoji ona belo teget i belo siva), kao sto postoji natural wireless, ali da nije wireless...?

Je l ima, bre, nešto s velikim enterom...

byMaX je napisao(la):
zna li neko ima li crne, natural (posto postoji ona belo teget i belo siva), kao sto postoji natural wireless, ali da nije wireless...?

Oko 60 eura je MP cena za retail pack wireless komplet: crna Wireless Natural Multimedia tastatura + Wireless mis (negde stoji da je IntelliMouse Explorer 2.0, negde da je Optical...). Naravno, ne znam da li ti wireless varijanta odgovara, ali cisto da znas da to ne kosta kao levi bubreg, vec je veoma povoljno...
http://www.microsoft.com/products/i...deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7&type=ovr

B0000AOWVP.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

Poslednja izmena:
Jel bi mogo neko da me uputi, mozda, gde bih mogo da nadjem klasichnu ( ne mulitimedia ) tastaturu ali .. :d ... da je natural i da ima onaj tochkic ...
Ako bash mora mustimedia, onda dobro ..
Ja trazio skoro na ms-u i btc takve tastature i nisam nasho ..
Treba pod hitno da menjam ovu moju ... extra je i kbs720 .. znachi bash je simple .. ali kad bi bar postojala takva varijanta sa tochkicem i da bude "malo vishe" natural .. :D

Any hint ?? :trust:

:wave:

Mis koji ide uz ovu tastaturu je IntelliMouse Explorer 2.0.
Imam isti takav ali sa drugacijom zavrsnom obradom, izgleda kao da je presvucen kozom. Ne znam za igrice jer se ne igram ali je u svakodnevnom radu veoma dobar i malo laksi od slicnih iz logitecha.

velkod je napisao(la):
Mis koji ide uz ovu tastaturu je IntelliMouse Explorer 2.0.
Imam isti takav ali sa drugacijom zavrsnom obradom, izgleda kao da je presvucen kozom. Ne znam za igrice jer se ne igram ali je u svakodnevnom radu veoma dobar i malo laksi od slicnih iz logitecha.

Ja sam kupio pre pola godine, retail Wireless IntelliMouse Explorer 2.0. Procitaj molim te da li na tvom misu iz kompleta odozdo pise wireless Intellimouse Explorer 2.0.

Hocu da kupim ovaj Wireless komplet iz linka (sada imam Natural Multimedia keyboard - belo sivu, a hocu crnu :) ) sto sam dao, pa me zanima koji mis ide u komletu. Hvala :)

Wireless Explorer 2.0 :)
Isto kao sto imas.

POzdrav!

Logitech!?

Neverovatno. Zasto neko ne spomene neki Logitech model tastature? Ne bih da reklamiram tastaturu i mis, ali oba su mi Logitech i jos ne vidoh bolje na ovom trzistu.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Neverovatno. Zasto neko ne spomene neki Logitech model tastature?

Meni je jedino neverovatno da ti u threadu koji se zove: "Microsoft Keyborards", pricas o Logitech tastaturama ;) :)

Ne bih da reklamiram tastaturu i mis,

Nemoj :D

Poslednja izmena:
A gde ima to da se uzme, Dell, posto u dve platoove radnje nema... I necu da cimam nikoga da mi "izvlaci"...

byMaX je napisao(la):
A gde ima to da se uzme, Dell, posto u dve platoove radnje nema... I necu da cimam nikoga da mi "izvlaci"...

Uvoznik je DirectLink, a ne znam gde u BG ima u maloprodaji.

Ronnie Coleman je napisao(la):
Neverovatno. Zasto neko ne spomene neki Logitech model tastature? Ne bih da reklamiram tastaturu i mis, ali oba su mi Logitech i jos ne vidoh bolje na ovom trzistu.
Nove Logitech i Microsoft tastature su boolja :crash:

Kako tastatura može da ima enter manji od shifta i da ima onaj ooodvratni "uspravni" delete. Gde se dede insert i zašto ?

Stvarno mi nije jasno gde ide ovaj svet :d

msav je napisao(la):
Gde se dede insert i zašto ?

E, ovo jeste bedak! Secam se kada sam overklokovao neki ABit (mislim da mi se to desilo sa bivsom KX7-333 plocom i Bartonom) i ono nece da se probudi ploca. Insert taster kliruje Soft Menu, a do njega se na ovoj tastaturi sto imam (Natural Multimedia) dolazi kombinacijom FN + PrtScrn :) Veselo.

Kasnije je Abit ubacio foru, da kada je ploca pod naponom, a racunar ugasen CLEAR CMOS jumper brise samo SoftMenu, a ne i ceo BIOS...

I super ali niko da kaze gde ima da se qpi i kolko para :(

Vidi po PC Berzi...

Elem, ja sam kupio :)

Tastatura je bolja nego M$ Natural Multimedia OEM (sivo bela) koju sam imao pre ove, posto je ova iz Retail packa izradjena od cvrsce plastike - nalik boljim Logitech-ima. Mis mi se nije dopao, posto ovaj koji je u kompletu (MS Intellimouse Explorer 2.0) ima meksi srednji taster nego moj stari MS IntelliMouse Explorer 2.0, pa sam odlucio da zadrzim stari, iako je rec o istom modelima. Ocigledno da je onaj moj stari bolji primerak :) Inace, su iste boje i u pitanju su identicni misevi.

Domet tastature/misa je preko dva metra. Predjasnja baza koju sam dobio uz MS Wireless Intelli Exp. 2.0 Retail nije mogla da hvata signal vise od jednog metra, a sada sa novom bazom, stari mis radi po celoj sobi...

blacknatural.jpg

Poslednja izmena:
sad josh samo machku da instalirash na vrata da mish ne pobegne :)

Poslednja izmena:
Bane® je napisao(la):
Je l ima, bre, nešto s velikim enterom...

video sam u imtelu pre jedno mesec dana Wireless desktop executive (nije ergonomska tastatura ali je do jaja , ima i tockic ) sa velikim enterom ali je zato levi shift mali ("\" je pored njega). mislim da je bila yu. danas sam bio tamo i nemaju ga vise izlozenog, ne znam da li imaju za prodaju...
inace ja imam wireless desktop pro (sa ergonomskom tastaturom , sto je Delimir uzeo skoro i slao sliku) preko 9 meseci i svaka preporuka s moje strane , sigurno je best buy (samo mora da znas da kucas sa svim prstima )
treba naglasiti da je ovo na slikama Wireless Desktop Pro 2.0 tj. ima misa wireless intellimouse 2.0 a ne prethodnu verziju . znaci ko hoce da kupi neka obrati paznju na to da bude 2.0.

poz

Bane® je napisao(la):

Trebalo bi da je nesto preko sezdeset eura...

Postoji Wireless Optical Desktop 2.0
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=015
i Wireless Optical Desktop Pro 2.0
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=014

Znaci "Pro" oznacava Natural tastaturu (ergonomsku) i Wireless IntelliMouseExplorer 2.0 misa. Taj set je nesto skuplji. Kod obicnog seta je u pitanju M$ Multimedia Keyboard (ne ergonomska) i Wireless Optical Mouse with Tilt Whell...

Kompletan spisak M$ Desktop setova...
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productlist.aspx?type=Sets

http://www.eurolink.co.yu/cene.asp?idbook=27

Poslednja izmena:
PretendeP je napisao(la):
treba naglasiti da je ovo na slikama Wireless Desktop Pro 2.0 tj. ima misa wireless intellimouse 2.0 a ne prethodnu verziju . znaci ko hoce da kupi neka obrati paznju na to da bude 2.0.

poz

To je tacno. Medjutim na kutiji, koliko ja videh, nigde ne pise da je 2.0 (iako poredjenjem specifikacija sa M$ sajta to jeste tako) tako da je tesko "obratiti paznju na to da bude 2.0" ;)

Poslednja izmena:
delimir je napisao(la):
To je tacno. Medjutim na kutiji, koliko ja videh, nigde ne pise da je 2.0 (iako poredjenjem specifikacija sa M$ sajta to jeste tako) tako da je tesko "obratiti paznju na to da bude 2.0" ;)

jeste , tacno tako :) to sam naglasio jer sam vidjao u dilerskim cenovnicima (mislim bas od direct linka) da su imali i obican i onaj kod koga pise 2.0 . cak je ovaj stariji bio nesto skuplji (znaci mozda moze i sada da se desi da je nekome ostao taj stari komplet iako ne verujem nesto mnogo u to ali rekoh ipak da naglasim ...). uglavnom svodi se na to da se pogleda koji je mis u pitanju a on se lepo vidi i bez otvaranja kutije ...

poz

PreteneP, ja sam uzeo poslednju tastaturu u IMTELu (Wireless Desktop Elite + Intelli Explorer 2.0) i koliko se secam nisu imali drugu pa sam mora da uzmem onu izlozenu... komplet je super i ako nadjes da ih negde jos uvek ima... javi mi :)

Ja sam uzeo isto Elite Executive Edition pre dve nedelje i to sam je jedva nasao. Isto je bila zadnja u jednoj firmi. Evo drugar se sada zainteresovao za takvu istu i nije mogao nigde da je nadje tako da je na kraju odustao.

Steta jer je mnogo dobra i po meni vredi dati malo vise para za nju.

JOBAH je napisao(la):
PreteneP, ja sam uzeo poslednju tastaturu u IMTELu (Wireless Desktop Elite + Intelli Explorer 2.0) i koliko se secam nisu imali drugu pa sam mora da uzmem onu izlozenu... komplet je super i ako nadjes da ih negde jos uvek ima... javi mi :)

znaci ti si taj koji je uzeo :) cestitam i tebi i velkod-u na prinovi :) interesuje me kako radi tockic? jel klasican kao na misu (izgleda isto kao ovi tilt tockici na wireless misevima) ili nekako drugacije (recimo emulaciju kursorskih tastera)? ako vidim negde javljam ali nisam nesto siguran da ce to biti u dogledno vreme :(

poz

Skroz je isti kao na mishu.
Jedino sto me malo nervira kod ovog kompleta je sto ti treba cekic da bi pritisnuo tockic i sto su ona dva tastera sa strane misha suvise visoko postavljena. Ostalo je sve kako treba.

Nazad
Vrh Dno