Šta je novo?

Microsoft ISA 2006 i utorrent [problem]

• Začetnik teme Začetnik teme Twix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Twix

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.12.2001
Poena
679
Daklem, na svom serveru u firmi sam instalirao i konfigurisao MS ISA 2006 Server,i ka ostavio sam samo neophodne portove otvorene.

Pre toga na masini je uspesno radio utorrent, ali od kada sam instalirao ISA server stalo je (kao sto sam i pretpostavljao).

E sada je dilema sta i kako pustiti kroz ISA srv, da bi utorrent radio...

Podesio sam utorrent da radi na npr. portu 1982, i otvorio ga i outbound i inbound. Vidim seed-ere i leech-ere ali download/upload nikako ne moze da pocne...

U log-u utorrenta sam nasao Unable to map UPNP port....potrazio malo po internetu kombinaciju ISA i UPNP ali nigde nisam nasao nista sto bi moglo da mi pomogne 🙁

Ima li neko ideju/iskustvo sa slicnom kombinacijom...

:wave:

probaj sa nekim drugim klijentom,na ovom domenu na koji i dalje necu da predjem ima ISA 2005 i meni utorent nije radio pa sam probao bitcomet ili azareus i radio je ok, nisam siguran koji je probaj nece da skodi....

Verovatno nesto niste lepo konfigurisali, moralo bi da radi.. Probaj neki drugi port, npr neki tamo 23215

Ne vredi 🙁

Koliko god da sam pokusavao do sada i sa utorrent-om i sa bitcomet-om, ne vredi...

Otvorio sam dodeljeni TCP port, i UDP portove koje sam nasao po internetu da trebaju da se otvore, ali ne vredi.....download/upload jednostavno nece da krene 🙁

Da li neko mozda zna kako da pomogne, mozda neko ko ima ISA server?

Nazad
Vrh Dno