- Učlanjen(a)
- 18.12.2001
- Poena
- 679
Daklem, na svom serveru u firmi sam instalirao i konfigurisao MS ISA 2006 Server,i ka ostavio sam samo neophodne portove otvorene.
Pre toga na masini je uspesno radio utorrent, ali od kada sam instalirao ISA server stalo je (kao sto sam i pretpostavljao).
E sada je dilema sta i kako pustiti kroz ISA srv, da bi utorrent radio...
Podesio sam utorrent da radi na npr. portu 1982, i otvorio ga i outbound i inbound. Vidim seed-ere i leech-ere ali download/upload nikako ne moze da pocne...
U log-u utorrenta sam nasao Unable to map UPNP port....potrazio malo po internetu kombinaciju ISA i UPNP ali nigde nisam nasao nista sto bi moglo da mi pomogne 🙁
Ima li neko ideju/iskustvo sa slicnom kombinacijom...
:wave:
Pre toga na masini je uspesno radio utorrent, ali od kada sam instalirao ISA server stalo je (kao sto sam i pretpostavljao).
E sada je dilema sta i kako pustiti kroz ISA srv, da bi utorrent radio...
Podesio sam utorrent da radi na npr. portu 1982, i otvorio ga i outbound i inbound. Vidim seed-ere i leech-ere ali download/upload nikako ne moze da pocne...
U log-u utorrenta sam nasao Unable to map UPNP port....potrazio malo po internetu kombinaciju ISA i UPNP ali nigde nisam nasao nista sto bi moglo da mi pomogne 🙁
Ima li neko ideju/iskustvo sa slicnom kombinacijom...
:wave: