Vojkan je napisao(la):...
Pa šta ima da se javljam, pitam što je optika od 4.0 u praksi lošija od MX500 i 3.0 i dobijem odgovore tipa "mrzi me da objašnjavam", "bilo je 100x", "ja tako kažem" i sl... :d
Ergonomiju da ne pominjem, explorer 4.0 jednostavno upada u ruku, rekao bih da odgovara svakom dešnjaku, za razliku od MX500 koji je kao krofna :mrgreen:, deb'o i težak![]()
Sasa je napisao(la):Poteraj ga brzo, cimaj levo desno i samo ce ti se kasti.
Anubis je napisao(la):LOL ali LOL a mene je bas taj text ubedio da uzmem MX500![]()
Sasa je napisao(la):Uf, to je Max pisao.
Taj ne zna razliku izmedju optickog i kuglicnog misa, bolje nemoj to citati.
Jos se secam ludosti koje je tada napisao
Pozdrav!
OptiPlex je napisao(la):...
:d
Jel to bese ono kad je na prvoj strani receno da su Logitech mouseware drajveri super i da su obavezni za instaliranje da bi na 5. strani bilo receno da su drajveri ocajni i da je test radjen bez njih![]()
:d:d:dOptiPlex je napisao(la):...
:d
Jel to bese ono kad je na prvoj strani receno da su Logitech mouseware drajveri super i da su obavezni za instaliranje da bi na 5. strani bilo receno da su drajveri ocajni i da je test radjen bez njih![]()
Sasa je napisao(la):...
Poteraj ga brzo, cimaj levo desno i samo ce ti se kasti.
A oblik, to je subjektivna kategorija, to tome se trenutno ne diskutuje koliko vidim.
Sasa je napisao(la):Uf, to je Max pisao.
Taj ne zna razliku izmedju optickog i kuglicnog misa, bolje nemoj to citati.
Jos se secam ludosti koje je tada napisao![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari