Nedjo je napisao(la):Recicu samo jedno (spamersko): Logitech RuleZZ!!
Ja preferiram BlackLabel proizvode zbog cene, mada me tako "svrbi" dlan za tim MX500![]()
Da me teraju ne znam kako bih se navikao na M$-ov nezapinjajuci tockic, izmedju ostalog!
Nedjo je napisao(la):Recicu samo jedno (spamersko): Logitech RuleZZ!!
Ja preferiram BlackLabel proizvode zbog cene, mada me tako "svrbi" dlan za tim MX500![]()
Da me teraju ne znam kako bih se navikao na M$-ov nezapinjajuci tockic, izmedju ostalog!
Aaaaaa, vidim ja da jos neko ovde zna sta valja! :d :beat:MAD_MUzzY je napisao(la):Bez "direktorskog" nema nista :mrgreen:
A, moraces ti jos dugo da verglas tim po mousepad-u... :beat:Ser_Zile je napisao(la):...
ne znam koji ti rolas ali kod mene M-S48a ostaje upamcen po izdrzljivosti, ostaje samo da vidim kolko ce jos da radi posle ove dve godine mucenja :beat:
driver je napisao(la):Ma taj 4.0 nije nishta bolji ni od crnog logitecha za 15€![]()
CAR je napisao(la):...
A, moraces ti jos dugo da verglas tim po mousepad-u... :beat:
Da, rade perfektno... toliko je FPS-ova proterano kroz njih, a nisu se ni malo razlabavili ili bilo sta. Cak je i bolji od ovih novijih OEM-a, jel oni imaju malo "razlabavljen" tockic... nesto kako bi ustvari trebalo da bude kod mene nakon 5 godina upotrebe :mrgreen:Ser_Zile je napisao(la):...
pazi nije mi jasno samo kako ti tasteri mogu jos uvek da rade i to savrseno(naigrao sam se na njemu kao lud[q3,cs,sc,wc3 i ko zna sta jos]), mozda sad i malo bolje jer su se razradili posle nekih godinu dana. izvinjavam se zbog offtopic-a ali morao sam da pohvalim moje celjade mada me je i kostao 27DEM-a al je zato sahranio makar 20 genija i koje kakvih igrackica, necu vise
.
Sasa je napisao(la):Pa Filipenko bio presrecan za cenu, a mogao je pazari za 41E MX500.
A IE 4.0 ni do kolena MX-u, mislim to znaju i "vrapci na grani"
Pozdrav!
mikis je napisao(la):To je verovatno "InteliMouse Explorer PS2/USB w/Tilt Whl Platinium" i nije se niko zaj****o oko cene nego samo ti, jer je preporučena cena za njega kod nas 35$ iliti po današnjem kursu 2058 dinaraA "Intelli Mouse 4.0" je verovatno samo radni naziv, da navuku ljude... Kao i GF 4800SE, ili GF 4MX460
![]()
A hoće li neko već jednom napisati zašto, tj gde su MX500 i intelli 3.0 *u praksi* (ne teoretski) bolji od ovog intellija.Bane® je napisao(la):Ipak, jednu stvar treba znati, oni nisu ista klasa kao Logitech MX500 i Inteli 3.0(a)...
Cekaj, znaci ja sutra naletim dole do vase firme i dacete mi MX500 za 40 evra (*ebiga, volim da zaokruzujem :d)?Sasa je napisao(la):p.s. a receno ti je da je MX "oko 50" jer niko nije znao cenu, sad je znamo i mnogo je niza od te pretpostavljene
Bane® je napisao(la):Pa u praksi su bolji zato što ja imam intelija a sasa mx500 pa ćemo da teramo dokle ne isteramo da je inteli 4 gori :mrgreen:. Ljudi, shvatite, MS nikome ne deli hardver za džabe, nisam probao inteli 4, ali zar mislite da je on bez beze tako "jeftin"?
OptiPlex je napisao(la):...
Ma cela poenta treda je u tome sto on nije jeftin, kosta 45-55€ nego je u ovoj radnji nadjen za 30€ verovatno zato sto je doslo do greske prilikom pakovanja pa je pakovan u kutije starog explorera :smk: O tome sam i hteo da obavestim lokalnu raju.
OptiPlex je napisao(la):E pa odlicno, dobio sam po dilerskoj ceniu knjizari
![]()
Pa šta ima da se javljam, pitam što je optika od 4.0 u praksi lošija od MX500 i 3.0 i dobijem odgovore tipa "mrzi me da objašnjavam", "bilo je 100x", "ja tako kažem" i sl... :dOptiPlex je napisao(la):Javi se, Vojkane![]()
Evo ja pre cuku vremena donesoh iz "poznate neimenovane firme" :d jedan MX500... kako samo lezi u ruci taj krofnar, tako debeo i tezak :beat:Vojkan je napisao(la):...
Ergonomiju da ne pominjem, explorer 4.0 jednostavno upada u ruku, rekao bih da odgovara svakom dešnjaku, za razliku od MX500 koji je kao krofna :mrgreen:, deb'o i težak![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari