Šta je novo?

Microsoft Intelli Optical 1.1 ili Microsoft Intelli Explorer 3.0

RE5PECT

Cenjen
Učlanjen(a)
22.04.2011
Poena
150
Da li je moguce naci negde u Srbiji i dalje ove miseve , jer sam pokusavao na sajtovima mnogobrojnih firmi i nisam naisao na uspeh. Molio bih sve koji imaju bilo kakvu informaciju da je podele .

P.S Cak i ako znate nekog ko prodaje neki od ovih modela u ocuvanom stanju , ili ako ste vi potencijalni prodavac , svaki info je dobrodosao .

Unapred Hvala !

Jel si narucio iz neke radnje , ili ti donose iz inostranstva? Ako je ovo prvo , ako ti nije problem kazi mi ime radnje ili mi pusti link pa cu da probam da resim .

i mene interesuje gde da kupim intellija 1.1 ako neko zna pls na pm neka mi ostavi link ili ovde

Novi u radnji sigurno nemaju nigde kod nas, po oglasima mozes naci ali budi siguran da ce cena biti po usima. Naime, ZOWIE 1.1 je ustvari nasminkani IME1.1, a prodaje se po nekoj ludackoj ceni tipa 60e. Videvsi to ljudi su poceli svoje obicne IME1.1 da prodaju za po 4k dinara. Na ebay-u situacija nije nista bolja jer ih nema bas, na Amazonu ih ima po reklo bi se pristupacnim cenama ali nikad odatle nisam narucivao.
Sa IME3.0 je bolja situacija, na ebay-u sve sa dostavom kosta nesto malo ispod 30e iz Hong Konga i neki Steelseries mod za neku cifru od oko 100e (nisam pitao da li moze da se trampimo za bubreg). Ja sam sebi iz Juzne Koreje narucio Logitech g1 jer sam vise od 3-4 godine vlasnik istog. Ovaj put sam uzeo noviju verziju sa 1000dpi Bulk pakovanje za smesne neke pare, cim mi je stigao otvorio sam ga srafcigerom da ga uporedim sa ovim sto sam do tad imao. Sve je identicno, i misem sam prezadovoljan tako da su originali nema sumnje.
Ima IME3.0 i po oglasima, s vremena na vreme, cena mu je oko 30e za polovan.

Poslednja izmena:
Uh tesko se nalaze 1.1a.

Imam dva komada, crni i beli, crni je prakticno nov dok je beli stariji ali ocuvan perfektno bez tackice.

"Stara sam skola" i znam da cenim ovakvog misa radije nego da ga prodajem za 2-3k dinara. Obezbedio sam se sa ova dva do kraja zivota.

Ja odma prodao jedan. Ali imacu ja jedan nov crni 1.1a za par dana na prodaju, a uskoro nadam se nabavicu vecu kolicinu belih

Ja sam kupio IE 3.0 u Becu pre neki dan za 39.90 eur. Imao sam jedan IE 3.0 jos pre vise od godinu dana, zazalio sto sam ga prodao i sad naleteo na ovaj (ukupno bilo 3 kom u radnji).

Ako neko ipak naleti ili hoce da proda neki od navedenih, neka mi se javi na PM. Hvala.

Ja sam kupio IE 3.0 u Becu pre neki dan za 39.90 eur. Imao sam jedan IE 3.0 jos pre vise od godinu dana, zazalio sto sam ga prodao i sad naleteo na ovaj (ukupno bilo 3 kom u radnji).

Na kraju si se vratio na IE3.0.Meni si prodao svoj prije godinu i kusur i evo i dalje me extra sluzi,stvarno je mis vrh!

Nazad
Vrh Dno