- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 855
Namerno nisam stavio xbox 360 u naslov, jer je bilo mnogo znacajnih stvari vezanih za "Games for Windows". Obavezno pogledajte, svratio je i Bill 🙂
Xbox 360 New Accessories:
Xbox 360 Wireless Racing Wheel (with force feedback)
Xbox 360 Wireless Headset
Xbox 360 HD DVD Player (includes Universal Media Remote)
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Xbox Live Vision (video camera)
Xbox 360 Memory Unit 256MB
Ono sto je meni bilo interesantno:
Alan Wake ekskluzivno za x360 i PC 🙂
GTA4 za x360 uz "exclusive episodic content"
Gears of War
Fable 2
Halo 3 Trailer
Forza Motorsport 2 itd....
Pricali su i o "Games for Windows" filozofiji, kako treba da se pakuju igre, kako da se prodaju i uopste o sredjivanju i standardizovanju tog segmenta.
Naravno Crysis za pc i ono ste me je najvise odusevilo....
Najava za cross-platform multiplayer izmedju PC-a i Xbox-a 360 :banana:
Prikazali su kako ce funkcionisati u praksi kad izadje Vista. Mnogo je dobro reseno pozivanje na online partiju. Covek radi u windows-u i stize mu poruka sa sve gamertag-om itd.... Klikne, igra se automatski pokrece, povezani su, nema nikakvog smaranja....bas mi se svidelo. Plus povezivanje za mobilnim uredjajima.
Cela konferencija mi je bila vrlo interesantna i po mom skromnom misljenju 10x ubedljivija od sony-eve.
Pogledajte....
Xbox 360 New Accessories:
Xbox 360 Wireless Racing Wheel (with force feedback)
Xbox 360 Wireless Headset
Xbox 360 HD DVD Player (includes Universal Media Remote)
Xbox 360 Wireless Gaming Receiver for Windows
Xbox Live Vision (video camera)
Xbox 360 Memory Unit 256MB
Ono sto je meni bilo interesantno:
Alan Wake ekskluzivno za x360 i PC 🙂
GTA4 za x360 uz "exclusive episodic content"
Gears of War
Fable 2
Halo 3 Trailer
Forza Motorsport 2 itd....
Pricali su i o "Games for Windows" filozofiji, kako treba da se pakuju igre, kako da se prodaju i uopste o sredjivanju i standardizovanju tog segmenta.
Naravno Crysis za pc i ono ste me je najvise odusevilo....
Najava za cross-platform multiplayer izmedju PC-a i Xbox-a 360 :banana:
Prikazali su kako ce funkcionisati u praksi kad izadje Vista. Mnogo je dobro reseno pozivanje na online partiju. Covek radi u windows-u i stize mu poruka sa sve gamertag-om itd.... Klikne, igra se automatski pokrece, povezani su, nema nikakvog smaranja....bas mi se svidelo. Plus povezivanje za mobilnim uredjajima.
Cela konferencija mi je bila vrlo interesantna i po mom skromnom misljenju 10x ubedljivija od sony-eve.
Pogledajte....
Poslednja izmena: