Šta je novo?

Microsoft CES keynote i Silverlight

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poena
870
Evo upravo sam hteo da pogledam M$ keynote sa CESa ... kad na M$ sajtu me saceka:

"Your browser is Safari. When installation is complete,
restart your browser to activate your Silverlight content."

lepo. Napokon su krenuli u "ofanzivu" sa Silverlightom - iako im je sajt o istom bio uradjen u Flashu do nedavno... ali, boze, od neceg se moralo poceti :p
Silverlight - josh jedan u nizu M$-ovih paralelnih standarda...

Ono sto sam hteo da vidim je najava nove verzije WindowsMobile-a (cudi me da je nije bilo u vestima ovde na benchu); Steve B. je vec izjavio pre par meseci kako ce da obrisu pod sa Applom i ostalima sa ovom novom verzijom WM-a a ono što sam pročitao u najnovijem PC Chip-u je da će novi WM "otići i korak dalje od iPhonea i da će se ekran skrolovati cimanjem telefona (MDA, PDA... zovite kako hoćete uređaj) gore/dole a slike će se listati cimanjem uređaja levo/desno ..." :zgran: pa sam hteo uživo da vidim kako izgleda ta najava Bill Gates novog WM-a i da se malo nasmejem :D - šta sve neće reći samo da ne bi priznali Appleu da je napravio malu revoluciju u UI i upravljanju telefonom i da slučajno ne ispadne da ih sada kopiraju!

kako bilo odo na YouTube da vidim šta je to najavljeno za novi WM...

(cimanje) Pa to postoji vec... Nokimote za Nokie N serije :)

pa bolje da ispadne da kopiraju Nokiju nego Apple :D - manja bruka :d

secam se da je cimanje bilo i na Samsungu pre 3-4 godine... nego, dalje se kaze da ce "za sve te stvari koristiti kameru (?) koja ce morati nonstop da bude aktivna što znači (pazi sad) baterije morati da budu još jače na novim uređajima ali da će ista funkcionalnost novog WMa biti dostupna i na starim uređajima..." (nemoj me ometaš kutija, odo da gledam keynote... :D)

sad sam pogledao keynote i moram da kazem koliko je ono pateticno... :(

12 dana si ga gledao? :trust:

nisam onda, sad sam pogledao prvi deo, sad gledam drugi:

ono je ROFL !! :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=BfC5WcZHtFk

wow! wow! wow! idemo! idemo! - Microsoft Passport take 2 ...

onaj Microsoft Surface sad se vidi uzivo, ja ga bar vidim uzivo - ne u onoj reklami i vidim da Bill Gates mora da uradi 2 puta pokret pre nego sto Surface odreaguje ili mora duze i jace da pritisne... izgleda da je i to smece...

Poslednja izmena:
Vrh Dno