Šta je novo?

Microsoft AntiSpyWare?

Gidra85

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
650
Interesuje me da li i kod vas pise da ce isteci za npr. 148 dana. Ja sam juce instalirao sa Microsoft-ovog sajta, u pitanju je beta 1 verzija, posto druge ni nema. Zar ne postoji neko trajno ili barem duze resenje, a da bude taj program?

POZ :wave:

I meni pise da ce da istekne 31.12.2005
Nije Microsoft lud pa da ista da bestplatno. Verovatno ce tada da se pojavi komercijalna verzija, pa timehoce da sprece ljude da nastave da furaju betu za dž.

Au, koja je.bada. :wall:

E pa onda cemo i mi prestati da se pravimo ludi, pa cemo da pribegnemo neophodnim merama... :d

Ko razume, shvatice... 😛

Obratite paznju da je to beta i da namjerno ogranicavaju "rok upotrebe", jer racunaju da ce do tada izaci finalna verzija.

OK, hvala na informacijama.
Welcome salecg

Poslednja izmena:
Ja sam doticni probao (vrlo kratko) i kada sam video koliko usporava masinu, koliko nista ne vidi (sto vide svi drugi firewall-ovi i anti-trojanci) skinuo sam ga brze-bolje i nikad ga ne bih vracao na masinu. Vi kako 'ocete 😉

dbaja je napisao(la):
Ja sam doticni probao (vrlo kratko) i kada sam video koliko usporava masinu, koliko nista ne vidi (sto vide svi drugi firewall-ovi i anti-trojanci) skinuo sam ga brze-bolje i nikad ga ne bih vracao na masinu. Vi kako 'ocete 😉

Jel ovo istina? :trust:

Cista istina. Ma nisam ni verovao da ce Microsoft da napravi nesto malo efikasno i brzo. Je*es software ako mi urnise masinu i oduzme skoro 50% resursa za svoje potrebe a efikasan je kao da ne kazem sta 😡 .

Pa nije bas 50% resursa

Prilozi

• mas.webp
    mas.webp
    6.8 KB · Pregleda: 73
illidan je napisao(la):
Pa nije bas 50% resursa

Tako je bilo i kod mene, istina u retkim prilikama.
Koliko ti skenjava masinu pri dizanju sistema?
I da li cemu uopste koristi ili kao i mnoge druge MS-ove dzidza-bidze samo sluzi kao ukras 😉

Jos samo da dodam, smucio mi se malo MS. Ne volim ni ime da mu pomenem u celosti... Sad prave programe za zastitu a sami uvaljuju viruse ako se neko sa nelegalnim (ima li takvih) windowsom nakaci na update stranicu.
Jos bi samo falilo da naprave i Linux koji bi kao beta bio besplatan a posle kao i sve drugo njihovo.

dbaja je napisao(la):
Sad prave programe za zastitu a sami uvaljuju viruse ako se neko sa nelegalnim (ima li takvih) windowsom nakaci na update stranicu.

Daleko od toga da obozavam M$,
ali ovo jednostavno nije tacno.
Pitam se samo koji genije je to ustanovio.
Svaka mu cast. :wall: :crash: :eyebrows: :bottle:

Ma ja ne znam cemu vise ovi AntiSpy programi.
Samo " trose internet" za update, a ne nalaze nista. :smash:

Sasha je napisao(la):
Daleko od toga da obozavam M$,
ali ovo jednostavno nije tacno.
Pitam se samo koji genije je to ustanovio.
Svaka mu cast. :wall: :crash: :eyebrows: :bottle:

Sta nisi nikad cuo da je ljudima pao sistem posle update-a sa MSovih stranica?
Cudi me, oni su se vise puta vadili da im je sajt ishakerisan i sl. mada nista cudno ni da su to namerno uradili "nelegalcima".
Sad cujem da nude i besplatan windows ili popust ako im prijavis kod koga si kupio masinu sa nelegalno instaliranim windowsom :eyebrows: .
Pitam se da nisu zaposlili Carlu del Ponte 😉 Onda odose dileri u Hag :-devil-:

dbaja je napisao(la):
Sta nisi nikad cuo da je ljudima pao sistem posle update-a sa MSovih stranica?
Cudi me, oni su se vise puta vadili da im je sajt ishakerisan i sl. mada nista cudno ni da su to namerno uradili "nelegalcima".
Sad cujem da nude i besplatan windows ili popust ako im prijavis kod koga si kupio masinu sa nelegalno instaliranim windowsom :eyebrows: .
Pitam se da nisu zaposlili Carlu del Ponte 😉 Onda odose dileri u Hag :-devil-:
Koliko sam ja razumeo ne radi se o masini sa nelegalnim Win-om, nego o piratskoj verziji na CD-u koja je prodata kao original, a dobice se besplatno original samo ukoliko se pruzi dokaz o kupovini istog i ako se odruka prodavac 😉

Gidra85 je napisao(la):
Jel ovo istina? :trust:

Jednostavno nije istina. Imam ga instaliranog na svim mašinama u firmi. Od kad sam to uradio u kombinaciji sa AVG nisam imao nijedan problem sa virusima.
Inače kod mene ne koči pentium II računarima i stalno smo online.

Nazad
Vrh Dno