Šta je novo?

Microsoft Antispyware Beta - zasto ne ?

• Začetnik teme Začetnik teme djoni
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Video sam na par mesta da ljudi imaju negativno misljenje o ovoj alatki .....zanima me zasto Konkretno meni je pocistio ono sto Adaware nije ni video ...kao ni Spybot ..oba uredno updateovana -zato pitam

koji vole da pljuju sve sto stigne iz MSa bez obzira da li to valja ili ne

Svaka preporuka za MS Antispyware.
--------
Kao sto rece covek, i kod mene nalazi ono sto kombinacijom ova do sada najpopularnija programa nije nadjeno.
Pa cesti update, brzina, schedule...
Neka neko kaze neki konkretniji razlog protiv :trust:

Sto se mene licno tice , moze i crni djavo da ga pravi, ako RADI posao, pa jos dz .......mislim, ne palim se na Gejtsa, naprotiv ...ali cini mi se da je ovo posteno uradjena alatka.

zasto ga ja ne koristim (za sada, verovatno cu ga detaljnije probati malo kasnije):
- Giant (proizvodjac tog programa) nikada nije bio ni blizu vrha po kvalitetu svojih anti-spyware programa
- suvise je to glomazan program (bojim se da ce biti jos glomazniji)
- nedovoljno cesti update-i
- na mnogo mesta sam video da ima neke probleme sa npr. Win Update-om
- najvaznije: po mom misljenju, Spybot svoj posao radi ODLICNO, pa ne vidim razlog da ga menjam

inace, voleo bih da M$ od tog programa napravi dobar prog...

Neću da se zadevam, ali zar nije već neko rekao da ovaj MS Antispyware detektuje ono što AdAware i Spybot promaše? I sada logično sledi pitanje, kako mogu navedeni programi da budu bolji ili odlični kada fulaju neke spyware pojave u sistemu?

meni detektuje flashget |>>

licno sam protiv...

Meni je ona prva verzija bete(januarska)potpuno blokirala,prvo update a zatim sve, nije pomogla ni reinstalacija. :crash: Danas sam skinuo ovu novu , pa se nadam da ce praviti manje problema.

Podrzavam misljenje da AdAware i SpyBot ne pruzaju dovoljnu zastitu (ne mislim da su beskorisni).
Ako ovo bude na nivou SpySweeper-a npr. a pritom besplatno (valjda ce) bice jako dobro.

Samo se tripujem kada M$ pravi anti-nesto, da to ne bude anti-nonMSsoftware (a znajuci njih... :-devil-: aarghh)

Za sada meni radi dobro.Videcemo sta ce biti dok prodje neko vreme.Treba probati,ne moze da skodi 🙂 .

A gde ima da se skine?

Skoro sam nesto nacuo o toj aplikaciji, ali ne videh nigde odakle moze da se skine. Moze link?
Hvala

Pravac na Windows Update i tu ga odaberes pa install i to je to.

Da li Vi koji niste zadovoljni Spybotom, imate instaliran spyware blaster?
On obavezno ide uz Spybot, štaviše dopunjuje se sa njim. :eyebrows:

npetar je napisao(la):
U smislu da ima ugrađen spyware u sebi ali brisanje tačno definisanih ključeva može da se ukloni,tj. ja sam ga uklonio bez posledica.

spyware iz flashgeta se da ukloniti kad se doticni registruje.. ako nije registrovan kako treba, onda ne radi bez spywarea

Corey je napisao(la):
U smislu da ima ugrađen spyware u sebi ali brisanje tačno definisanih ključeva može da se ukloni,tj. ja sam ga uklonio bez posledica.

Skontao sam to, ali sta radi spyware u ovom slucaju ?

FlashGet ima ugradjen banner, stoga spada pod adware, dok se ne registruje. Ali neki delovi koda za doticno svlacenje reklama zaostanu u fajlu "JCCatch.dll" i kvalitetni adware remover-i otkriju taj zaostali kod pri detaljnom skeniranju.

Ma bezopasno je.

Meni je Antispyware zaista pomogao, uklonio mi je spyware program koji mi je stalno izbacivao reklamu kada se konektujem na net. Ni Spybot ni Adaware ga nisu videli.

forsaken demon je napisao(la):
Meni je Antispyware zaista pomogao, uklonio mi je spyware program koji mi je stalno izbacivao reklamu kada se konektujem na net. Ni Spybot ni Adaware ga nisu videli.

Takodje.

Evo, ja sam ga danas skinuo sa M$ -ovog sajta...i to, onako...downloadovao sam updateove za masinu na poslu i skidao programe sa raznih sajtova, pa sam naleteo i na taj download na Microsoftovom sajtu i zaintrigirao me je pa sam ga preuzeo...program se sasvim solidno pokazao...sto opet ne znaci da je bolji od AdAware-a ili SpyBota, ali svejedno je odlican!
Moja preporuka

Btw, na poslu sada imam samo njega instaliranog...znaci jos uvek ga nisam skinuo i instalirao spy bot / ad aware
:smash:

Probao sam ga, veoma dobar, ali nije za pocetnike. Zato sto je beta i pomalo "preteruje" sa uzbunama.

Imao sam neki plugin za IE, davno ga deinstalirao, i sad je ovo cudo diglo uzbunu. Mislim, ajd da ima neki razlog, ali cudo je predlozilo za brisanje dva potpuno prazna foldera (!) i registry key koji sadrzi samo ime firme i softvera.

Ovo je prava stvar za paranoicne.

Ne možeš još da ga tako oštro sudiš jer je u beta fazi,čak mislim da je prevazišao moja očekivanja a i drugih korisnika.

Nazad
Vrh Dno