Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jurio muziku /mp3/ oko Nove godine ...a na Kazaa nisam sve mogao da nadjem ....pa sam zalazio i gde ne treba ....Ali bitno je da SVE TO STO JE NA SPISKU ...ni adaware ni spybot nisu "videli"
Btw, nekako je bilo za ocekivati da ce "MS"-ov AntiSpy program biti najbolji, vodeci se logikom "ko bolje poznaje windows od samog MS-a".
Nadam se samo da program nece postati preglomazan (Norton), prespor (Norton) i beskoristan (Norton).
Probao sam i nista mi nije nasao pa sam posle pustio i adaware/spybot koje nisam koristio bar mesec dana i opet nista. Uz to koristim IE6. Izgleda da mi lepo radi Zone Alarm. 🙂
Meni je našao samo dva linka (jasno je o kakvim linkovima se radi :smoke: ) u Favorites koje sam ja lično napravio, i još je to prepoznao kao Browser Modifier i stavio Threat Level na Elevated :d
Meni je npr.nasao BargainBuddy spyware,kojeg sam btw.i sam video u c:\Programs i cudio se sta je(nisam hteo rucno da brisem), a AdAware i Spybot ga mesecima pre toga nisu detektovali.S druge strane AdAware mi je otkrio neke Possible Hijackerse, koje M$ antiSpy nije. :wave: