Šta je novo?

MicroSD class 6

dule0911

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2009
Poena
350
Da li toga ima negde u BGu ili ja ne znam gde da gledam? Svuda nalazim class 4 ili class 10, za 10 mi se iskreno ne daju pare, mnogo su skupe.
Za ovu sam citao iskustva ljudi na amazonu i poprilicno su sarena. Tako da ona vrv otpada jer vecina ljudi kaze da ne dostize ni class 4.

Mene zanima od ovih class 4 sto ih ima na trzistu, koja je najbliza class 6? Ili bar da prelazi class 4? Ako je neko skoro kupovao pa da odradi test u crystal disk mark, bio bih zahvalan. Znaci Kingston, Transcend, itd..

Ja recimo imam jednu sony original, pise na njoj klasa 2 a ona ide 15-16mb/s upis...razbija i klasu 10, tako da nemoj mnogo da se brines o tome sto pise na njoj.

Upravo to i ja kazem, zato mi trebaju iskustva iz prve ruke. Moja 8gb class 2 je negde u rangu class 4, tj 4.5-5 MB/s... Treba mi nesto malcice brze, plus vece (to je i razlog kupovine, a ne brzina), ali nisam siguran jer bas nailazim na sarena iskustva po netu, nekome class 4 radi gore od class 2.

Upravo to i ja kazem, zato mi trebaju iskustva iz prve ruke. Moja 8gb class 2 je negde u rangu class 4, tj 4.5-5 MB/s... Treba mi nesto malcice brze, plus vece (to je i razlog kupovine, a ne brzina), ali nisam siguran jer bas nailazim na sarena iskustva po netu, nekome class 4 radi gore od class 2.
Ja b' to odmah reklamirao.

Da sam hteo class 2 - pa kupio bih to, majku mu 🙂

Nazad
Vrh Dno