Šta je novo?

microsd 512 ili 1tb, gde

zabench

Zapažen
Učlanjen(a)
23.12.2022
Poena
15
Gde kupiti kartice, mislim na kp ima i 1TB za 3000rsd pise a1 u1 al ono to mi deluje sumljivo i ako lik ima 600+ pozitivnih, mada kad ih pitam e su testirali oni te kartice niko nista ne odgovara, pa me zanima gde najeftinije mogu da nadjem neki sdcard da je vise od 256 da ga tutnem u steam deck, mislim uzeo sam m2 2230 za 3500rsd 256gb al reko da tutnem i jednu sdkarticu al da ne placam besno :)

Ukucaj microsd 1tb srbija u google, nađe se poneka u legalnim prodavnicama. U stvari bolje nemoj, šokiraće te cena :)
Taj kapacitet nema povoljno ni napolju (ide od nekih 100$ pa mnogo naviše), tako da zaboravi na tu kupovinu ako misliš da prođeš jeftino.
Ta i slične na kp su fake i krševi, na tu kupovinu pogotovo zaboravi.

hmm dobro al da hocu i da se otvorim opet ono fazon kako da znam da u ljigatrou ili gde vec mi ne uvaljuju fejk karticu, ili sta narucim online pa vratim ako ne prodje test

narucio sa banggooda 2 od 256 po 32.5$ pa cu vidim sta bude

jesu, size wize 256gb proverio preko
speed wize mislim da su me prevarili, write mi je oko 10MB read oko 25MB a pise da je U3 otvorio sam dispute

Mixza Cool Edition 256GB U3 Class 10 TF​

jesu, size wize 256gb proverio preko
speed wize mislim da su me prevarili, write mi je oko 10MB read oko 25MB a pise da je U3 otvorio sam dispute

Mixza Cool Edition 256GB U3 Class 10 TF​

To i ako radi ima da crkne za mesec dana

Meni ni jedna ta mixza kartica nije vise ispravna
Od kineza se ne kupuju fles memorije, zali boze para.

@zabench

Koji card reader koristis ?
ovaj u laptopu nemam blage koji je al laptop je star 2godine del vostro 7500 nije neka kanta
To i ako radi ima da crkne za mesec dana

Meni ni jedna ta mixza kartica nije vise ispravna
Od kineza se ne kupuju fles memorije, zali boze para.
pa ne znam jedan bench kolega mi preporucio njih da imaju pravi sajz i to, kako god pustio sam dispute cu trazim pare nazad mozda mi daju

To je do tvog citaca na 3.0 citacu rade fenomenalno.Meni nijedna mixza nije crkla a imam ih preko 10 u stalnoj upotrebi.2 su u ip kameri koje rade 24/7 zadnjih par meseci i sve ok.
koristim rockettek citac ali taj model nema na aliju vise ovaj moj je par godina star usb 3.0 Microsd i sd samo cita.
Pozdrav
HHCZ4et.png

Testirao sam bas tu karticu evo brzina.

Poslednja izmena:
Ni ja sa Mixza-CeaMere karticama i flesicima nisam imao / nemam problema.

Gomila drugih kartica sa AE je smece :(

Dobri dugotrajni flesici mogu da se nadju.

@zabench

Najverovatnije te zeza adapter ili citac.

Imas gomilu testova koji potvrdjuju rezultat koji je @gicko postavio.

I npr. Kingston Canvas Select Plus SDCS2/256GB kod nas u prodavnicama
je oko 3.000 dinara pa nema potrebe kockati se sa karticama sa AE.

iskreno da sam video ovaj kingstone uzeo bih njega sigurno, mislim sto bi cekao da mi ovi posalju, aj probacu bas i na steam decku da vidim da li je speed isti da izbacim card reader iz jednacine

Upravo testiram h2testw samsung evo plus 128gb deluje mi da je ok za 14e.Cekam i od 256gb od istog prodavca pa cu i tu da testiram.
Izbacicu kasnije i crystaldiskmark.
Pozdrav

ja sam dobio refound 40$ tako da da sta znam ok sam prosao valjda posto sam platio 64$ za 2

Nazad
Vrh Dno