Šta je novo?

Microlab Solo 6-c i predpojačalo?

gnu

Slavan
Učlanjen(a)
28.04.2009
Poena
320
Posedujem u naslovu pomenute zvučnike, povezane na Audigy 2 i TV (iptv). Daljinski mi je definitivno završio karijeru, tako da više nemam tonske kontrole, kao ni selektor izvora, koji mi je, jelte, potreban. Danas mi je palo na pamet da bi u te svrhe mogao da posluži i neki polovan (jevtiniji ;)) preamp. Šta mislite o takvom rešenju?

Sto ti fino ne bi pokusao da popravis daljinski, ili pokusaj da nabavis novi kod uvoznika..probaj sa nekim kineskim univerzalcem...

Bio sam popravio daljinski, jedno vreme je radio, ali sad mislim da mu nema više spasa. Zvao sam Grappolo, pitao ih za daljinac, izvozali su me propisno po sistemu: nazovi taj i taj lokal, na tom lokalu mi daju neki drugi broj da nazovem, a na tom drugom broju me upute na onaj koji sam prvo i nazvao. Na kraju uzmu moj broj, javiće mi se, i nikom ništa. Nisam više od toga ni očekivao. Kad bih znao koji univerzalni će raditi, ja bih ga kupio. Probao sam Pilot sa pijace i ne radi. Kontam da mi je jevtinije da čekam da se na oglasima pojavi neki povoljan preamp, nego da nabadam univerzalni daljinac.

Neka me neko prosvetli na daljinacu volume +- a ima 6 gugmica koja rade istu stvar :) ?

Da, a tu je i dugme "input", koje selektuje izvor: PC ili AV. Od toga na aktivnom zvučniku postoji samo Volume, i to je ozbiljna mana ovih zvučnika.

Dakle, preamp + Solo 6-c, ima li mišljenja o tome?

Accessories.jpg

Na sredini postoji plus minus dugme ali levo i desno od ta 2 imaju jos po 2 dugmeta nema obelezeno nista ali rade istu stvar ...

Nazad
Vrh Dno