Šta je novo?

Microlab PURE - 10

aca macedonia

Cenjen
Učlanjen(a)
01.08.2010
Poena
154
gde se mogu naci ove zvucke
microlab_pure-10_w_2-500x500.jpg

pitao sam edinstvenog coveka u makedonije koj uvezuje microlab ,rekao je da je minimum 80 komada poracka (jedna paleta) i da ce me obavestiti ako se nesto sredi ali ja mislim da su sanse za to minimalne , zna li neko dali u srbije ima ove zvucke .
Posto informacije na netu su malo labave ,kolika im je snaga , imaju li pojacalo i slicne informacije oko njih su veoma dobrodosle .

Zar bi uzimao na slepo takve zvucnike ? Mislim, sigurno ima dosta alternativa tim monitorima, a i cena im je dosta jaka (izgleda 600e +) ..

nikk je okacio link sa specifikacijama. Ocigledno su pasivne kutije, znaci nemaju pojacalo u sebi.

Bome, i ja se slazem sa OCZ-om.
Za te pare se mogu kupiti proverene stvari, cak i floorstand zvucnici.
Ako si neko ko je cuo za microlab preko socijalnih modela tipa 6c i 7c a imas viska para pa sad hoces na slepo da uzmes ove PURE 10 onda mislim da treba dobro da razmislis sta radis pogotovo sto ti uz njih treba i pojacalo i cd plejer ili kvalitetna zvucna karta

Ko kaze da su ovo kompjuterski zvucnici? :)

zvucke mi se svidjaju iz mnogo razloga na primer:
- izgled
- dimenzie zvucnika,u sporedbu solo 7c su mi malo (in da face) jer mi je soba 20 kvadrata
- pozlaceni konectori i HQ kabel sta ide sa njima
- jacina, solo 7c i mi nisu bas naj naj kad se uzme u obzir da na +40 podeljka pocinje distorzije
- ideja o aktivnih kutija mi se daleko vise svidja nego kutije + pojacalo
- specifikacije Signal/Noise ratio: > 100dB
inace definitivno sam odlucio potrosit 200 eur za essense stx i zato najvise hocu zameniti solo 7c ,ovde http://www.microlab-shop.com/product.php?product_id=28 pise da su pure 10 oko 330 eura a solo 7c 170 eura ali to bas i ne drzi vodu , u romanije sam ih nasao za oko 500 eura zasto tolika razlika u cene mi nije jasno , inace ako ih ne nadjem i kod vas za novu godinu idem i do romanije ali kao cu proci na carine stvarno ne znam

Pure 10 i Solo7 su totalno razlicite stvari u pogledu svega. Mada, za recimo slicne pare bili su aktuelni polovni Dynaudio, isto aktivna varijanta za nearfield svrhu.

Nazad
Vrh Dno