Grappolo ih ima u svojim maloprodajama, oni su i uvoznik Microlaba, ali ima i po drugim firmama.
Ja sam trazio proshle nedelje na svim dostupnim mestima Solo-1,i odgovor je bio da ih nema,i da ce ih mozda biti prilikom sledeceg uvoza,za koji se naravno ne zna datum.Solo-2 je bio na lageru na svim mestima na kojima sam trazio (PC berza,pa udri).
Juce kupljeni Solo-1 u Grappolo u Nishu.
1. Premala je razlika: 26W prema 30 i 5" prema 6.5".
2. Nemam pojma kako se cuju kod mene, nisam ja kupio. Uzeo za prijatelja, zvuce sasvim solidno.
3. Nisu to zvucnici za zurkicu, vec nesto sklepano za skromnije sladokusce zvuka.
Puno hvala na odgovorima.
Snage su im iste znaci 30+30=60W RMS. 6.5" je 30% veci precnik bas membrane, a 70% veca povrsina. 65% veca zapremina kutije. 18% visa cena. Solo-2 zvuci kao bolji deal. Ipak bi morao da ih cujem uporedno. Spadam u skromnije ljubitelje zvuka. Hocu najbolji deal za oko 50 evra.
Jel neko cuo Solo kutije naspram GIGABYTE GP-S7500?
Juce sam dobio veoma pouzdanu informaciju vezanu za uvoz Microlab solo6C,oni ce stici za oko 2 meseca,a oznaka C znaci da stizu u kompletu sa daljinskim upravljacem...Ja mislim da ih treba sacekati,jer tvrdim da su su bolji od svih ovde pomenutih zvucnika,ukljucujuci i sve zvucnike iz Pro-serije...Toliko od mene...Pozzzdrav))))..
Dobra ideja Muki. Deluju moćno, možda vredi da sačekam i dodam tih par desetina evra.
Najviše me zbunjuje što sam slično pitanje (zvučnici za oko 60 Evra postavio na HiFi-Forumi.com). Uglavnom dobio sam preporuku za Altec Lansing VS4121 i Gigabyte GP-S7500. Niko mi nije ni pomenuo Microlab. Možda ljudi nisu upoznati sa tim zvučnicima, što me čudi jer deluju baš kao Hi-Fi zvučnici.
Dobra ideja Muki. Deluju moćno, možda vredi da sačekam i dodam tih par desetina evra.
Najviše me zbunjuje što sam slično pitanje (zvučnici za oko 60 Evra postavio na HiFi-Forumi.com). Uglavnom dobio sam preporuku za Altec Lansing VS4121 i Gigabyte GP-S7500. Niko mi nije ni pomenuo Microlab. Možda ljudi nisu upoznati sa tim zvučnicima, što me čudi jer deluju baš kao Hi-Fi zvučnici.
E pa Veljoo....
Razlog zbog cega nisu upoznati po mom misljenju je sledeci,zvucnici nisu zastupljeni na nasem trzistu,konkretno solo 6(to sam ja zamlata))),guglao i trazio i eto sticajem srecnih okolnosti nasao,i molio ljude iz Grappola da uvezu,sto su oni prihvatili,hvala Bog-u).Znaci prvi put stizu u Srbiju za 2 meseca nadam se
))...Ali mogu da potpisem da ce za njima nakon toga nastati velika jagma,jer sam izgled-kvalitet izrade,kvalitet zvuka koji proizvode mogu da pokidaju mnogo skuplje i i i ....
Pozzdrav
Ako ste bas zapeli za jeftine dvosistemce za komp, imate i ovaj genius za oko 40e http://www.itsvet.com/proizvod/genius-sp-hf1250x/comp_tehn_speakers/41/536 . Relativno fina merenja ima na xbit-labs sajtu.
Poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari