Šta je novo?

MICROLAB A6662 5.1 Speakers - POMOC

• Začetnik teme Začetnik teme djwibe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djwibe

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2005
Poena
649
MICROLAB A6662 5.1 Speakers

Da li ih neko poseduje i kakvi su UTISCI.

Zanimljivi su jer imaju:
-Odvojeno i lepo upakovano pojacalo sa LCDom
-Daljinski
-99W
-AUDIO IN (Stereo Ulaz)
-Pristojnu cenu

Kupljeno, sam sebi odgovaram!

Extra zvuk, snazan i cist sa extra bass-om,srednjim i visokim tonovima.
Daljinac OK
Izrada OK
Kablovi dovoljno dugi.
Ulazi 5.1 i Stereo.

VRLO DOBRO za odredjenu svotu para.

Sasvim dovoljne. Malo je cudno pojacavanje. Pojacava se u rasponu od 0-80, stim sto do 50 je pojacanje vrlo lagano i moze se reci malo, a od 50-80 je veliko.
Vec na 60-65 je sasvim dovoljno. (ove cifre su na LCDu na pojacalu). Tj. valjda mu to dodje ne-linearno pojacavanje

Dodatak

- Posoji Mogucnost Kacenja Na Zid

Slike

Prilozi

• Pojacalo800x600.jpg
    Pojacalo800x600.jpg
    105.2 KB · Pregleda: 247
  • Zvucnik800x600.jpg
    Zvucnik800x600.jpg
    138.3 KB · Pregleda: 178
Poslednja izmena od urednika:
Da li neko zna da mi resi problem: zvucnici MICROLAB A6662 i SkyVision IP 966 imaju daljinske koji izgleda rade na istim frekvencijama i mesaju se, tako da ih je nemoguce koristiti zajedno jer brljave (kad hocu da utisam zvucnike skyvision prebacuje izmedju citanja diska i FM tjunera i tome slicno, a i zvucnici hvataju komande sa daljinskog za skyvision). Ne vredi sto su u razlicitim delovima sobe. U prodavnicama / servisima tvrde da frekvencije na kojima rade daljinski ne mogu da se menjaju, a ne mogu da ih zamenim u garantnom roku posto su uredjaji ispravni potpuno. Napominjem da su kupljeni u razlicitim prodavnicama - nisu komplet.
Pomagajte, ocajan sam.

Jedino resenje ti je da player i pojacalo razdvojis na dve razlicite strane. Sta da ti kazem isprobaj neke kombinacije razdvojenih komponenti.

Nazad
Vrh Dno