Šta je novo?

Micro$oft zeznuo demonstraciju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
UU ovaj software obecava minute i minute dobre zabave i smejanja a onda ce da smori :)

animaN je napisao(la):
na pochetku ga svi pljuju a na kraju svi koriste ;)

Zato sto ljudi nemaju izbora (ako izuzmemo linux). Da nove igre mogu da igram na linuxu verovatno bih vrlo brzo zaboravio za windows ali ovako sta je tu je... sve jedno mrzim windows :mad:

ZoNi je napisao(la):
hehe... simpaticno... kao kad je na prezentaciji Win98 odmah u prvi plan izasao BSOD :D

A ovako je Bill Gates reagirao, "this must be the reason why we are not shipping Windows 98 yet".

PeraNS, moguce je dosta (novih) igrica igrati na Linuxu :)
kak ose zvase ono kao emulator a sto nije emulator?

a,da, neke igrice se izbacuju i za Linux

valjda ovu Vistu nece izbacivati za firme, dobar mi je XP jos uvek

Inace, Windows Vista Build 4572 radi doooosta bolje od starijih beta verzija koliko sam ja imao prilike da probam... Ispeglace te stvari sasvim sigurno, a i bolje je da se prolongira koliko god, ali samo neka radi kako treba, kada vec ne moze drugacije.

Ipak, hardverska zahtevnost ostaje... Na Core 2 Duo E6700 i 2 GB RAM-a WinVI radi osetno bolje, nego na Athlon 64 3800+ i 1GB. Athlon 64 3800+ sa giga memorije ima performance index 4.0 sto i nije tako lose, ali nije ni Vista Premium Experinece ili kako ga vec zovu.

Problem je i sto grafika na kojoj teram Vistu ima samo 128 MB VRAM-a, a za desktop u 1920x1200 je to ocigledno malo zbog Aero Glass *******cije...

Poslednja izmena:
Ma ok je to za final release, samo mi je čudno da kao veliki fan ms-a nisi do sad probao Vistu

Precicu na Vistu kada se pojavi vishe 64-bitnog softvera. Tj. posle jedno 6-12 meseci kada se sve slegne i bude sasvim jasno kako Vista radi.

ZoNi je napisao(la):
SK 8/2006, str.67:

"Ono što nas je najviše obradovalo jeste činjenica da hardverski zahtevi koje ovaj operativni sistem ima odgovaraju prosečnoj mašini koja se danas prodaje i na našem tržištu."

no comment... :wall: :wall: :wall:

ZoNi je napisao(la):
"Ono što nas je najviše obradovalo jeste činjenica da hardverski zahtevi koje ovaj operativni sistem ima odgovaraju prosečnoj mašini koja se danas prodaje i na našem tržištu."
Pa ako se ne varam, Vista i nije preterano zahtevna ako se ne uključi Aero.

Btw, upravo sam odlučio da probam Vistu i nabavio sam ovu 5472 64bit Betu. Posle instalacije ne uspeva da se podigne, tj. javlja neku unknown grešku i samo može restart. Očigledno ću sačekati još malo pre nego što je probam.

ne pljuju ga bas svi ja sam za sada zadovoljan XPom u potpunosti
@ZoNi
ccc, ti baš ne pratiš modu :D

ZoNi je napisao(la):
SK 8/2006, str.67:

Ja ti preporucujem da probas Vistu.

ZoNi je napisao(la):
naravno, probacu je vrlo brzo nakon zvanicnog izlaska :) do tada, male su sanse za tako nesto...

Onda please ne lupetaj o necemu sto nisi video.

Zoni, ako ti je post obrisan, ja stvarno ne znam zasto 3x postavljas jedan te isti post... Kako te ne mrzi da toliko smaras? Naravno, ne pada mi na kraj pameti da ti bilo sta objasnjavam - ako je post obrisan, obrisan je.

Enivej, brisacu ti uvek takve postove... Meni je 5x lakse da post obrisem (jedan klik) nego tebi da ga pejstujes ponovo istu glupost...

Sada idi otvori u Benchmark sobi thread sa zalbom, pa cu i to da ti obrisem.

Da vise ne bi islo u off - thread closed.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno