Šta je novo?

Michael Schumacher karting

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Ne mogu da instaliram ovu igru. Kada startujem Unpack.exe, dobijam informaciju "Unable to load extracted MS ADPCM module. Inace OS je Windows XP. Ima li neko ideju u cemu je problem.

Kao prvo trebao bi da imas "stratup.exe" a ne "unpack.exe", sto mi vec budi sumnju u kakvocu tog instalacionog CD-a...uostalom sto ga uopste pokreces - samo ubacis disk i autoplay sve radi sam, samo kliknes Start Setup...

Kao drugo MS ADPCM je audio codec. Idi u Control Panel, Sound... pa Hardware, pa klikni na Audio Codecs pa Properties. E sad tu opet imas jedan tab Properties, idi na njega i tu bi trebao da imas Microsoft ADPCM Audio Codec. Klik na njega pa opet dole desno kliknes na Properties. E sad tu treba da bude stiklirano Use this audi codec. Uffff...

E ako je sve to bilo vec u redu, onda bi se opet vratio na prvu teoriju da nesto nije u redu sa CD-om :(

drapin je napisao(la):
Kao prvo trebao bi da imas "stratup.exe" a ne "unpack.exe", sto mi vec budi sumnju u kakvocu tog instalacionog CD-a...uostalom sto ga uopste pokreces - samo ubacis disk i autoplay sve radi sam, samo kliknes Start Setup...
Imam i "startup.exe", ali evo sta pise u ReadMe fajlu:
[ I n s t a l l N o t e s ]

1.) Run Unpack.exe and RegSetup.exe
2.) Hit "startup.exe" to play!

Enjoy!

Ako bih odmah startovao startup.exe, pojavi mi se uvodni ekran, ali kada hoću da instaliram igru dobijam informaciju "file not found".
drapin je napisao(la):
Kao drugo MS ADPCM je audio codec. Idi u Control Panel, Sound... pa Hardware, pa klikni na Audio Codecs pa Properties. E sad tu opet imas jedan tab Properties, idi na njega i tu bi trebao da imas Microsoft ADPCM Audio Codec. Klik na njega pa opet dole desno kliknes na Properties. E sad tu treba da bude stiklirano Use this audi codec. Uffff...
Ovo je sve u redu.
drapin je napisao(la):
E ako je sve to bilo vec u redu, onda bi se opet vratio na prvu teoriju da nesto nije u redu sa CD-om :(
Ipak u CD klubu im radi bez problema, a to je jedina verzija koju imaju:(

???
U mom readme fajlu nema ni reci o tome...To mi lici na neku warez verziju (unpack=warez se obicno rar-uje tj pack-uje...regsetup=manipulacije u registry kljucevima igre...)

Ako se uopste sa nasim piratima moze govoriti koliko je nesto verno originalu, evo sta ja imam na CD-u koji sljaka besprekorno: autorun.inf, msrw.ico, startup.exe, ReadMe.txt, manual.pdf i dva foldera: Setup koji ima 403.107.165b i Extras koji ima 40.540.024b.

LM, ako ti je na CD-u snimljeno nesto bitno drugacije, mozda bi bilo najbolje da potrazis drugu verziju, iako je to sto u klubu radi zaista zbunjujuce i ukazuje da mozda ipak kod tebe u sistemu nesto ne odgovara...

Koju verziju DirectX-a imas ? Igra zahteva 8.1...

Iskreno, igra je takav krs, da ne znam zasto se toliko trudite?

Pozdrav :)

imam ga i radi pod xp-om.

Nazad
Vrh Dno