Šta je novo?

mi5 vs redmi 4 (s625) vs rn4 (x20)

fkloznica

Znamenit
Učlanjen(a)
23.09.2010
Poena
1,055
uzeo bih jedan od ovih telefona na par meseci da odmorim glavudzu :) za sada mi je izbor izmedju dva redmija jer se plasima pada cene mi5 posle izlaska mi6. (vodjen iskustvom pada cena mi4c ,mi3 i mi4) .

najvise me interesuje da li ovaj sa x20 ima probleme sa komunikacijom posto je mtk oduvek kuburio sa problemima u vezi wi fi i 3g signala ,jos od x10.

zanimljiva tema :)

p.s. inace pricao sam sa vladimirom sa kp jedno 10ak minuta i opet nisam presekao sta da uzmem :)

Poslednja izmena:
Redmi 4,koliko sam video ovde, ima brutalnu bateriju, a i ovako su zadovoljni telefonom. Posavetujes se sa @Kidence sta da radis oko softvera kad stigne i udri.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ovde @fkloznica nije naslovio dobro temu...Redmi 4 je model sa SD 430, dok Redmi Note 4x i Redmi 4 prime su modeli sa 625 procesorom...

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Pa kada napises Redmi 4, to je Redmi 4... A Redmi 4 prime je model sa 625... ;) ja citajuci tvoj naslov, naslucujem da obican Redmi 4 ima 625 cpu...

A to .. :) da jeste zeznuto ali kriv je xiaomi.. :) Redmi note 4 u Kini ima x20 a isti naziv u Indiji ima s625 :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Stvarno ih ne razumem sa tim istim nazivima, ko ne prati desava kod Xiaomi-ja tesko njemu...Vec vidim da ljudi na forumu, ne mogu da skontaju sta koji telefon ima u sebi, koji cpu, koliko rama, da li ima global rom i ostalo...

Još su najavili da će da šire ponudu modela :) već vidim Redmi 5 ,Redmi 5a ,Redmi 5x ,Redmi 5s itd itd :)

Ako mrzi da cekas da izbace Global rom,lepo uzmi Redmi 3s...
Isti hardver kao Redmi 4,samo drugacije kuciste.Za njega imas Global rom, imas staklo koje moze lepo da se zalepi i silikonski case.

Official Global Stable i Global Develeper su zvanicani Xiaomi ROM-ovi i imaju OTA update, dok kuvani je smandrljao neki Kinezcic (prave ih od kineskog ROM-a najcesce) i cesto Google servisi ne rade kako treba, trose bateriju i nemaju nikakvu podrsku, tj. nema OTA update...Taj sto ima, zakucan si na njemu.
Pre ili kasnije, pozeleces da predjes na Global, tj.zvanicni.

Poslednja izmena:
Official Global Stable i Global Develeper su zvanicani Xiaomi ROM-ovi i imaju OTA update, dok kuvani je smandrljao neki Kinezcic od kineskog ROM-a najcesce i cesto Google servisi ne rade kako treba, trose bateriju i nema nikakvu podrsku, tj. nema OTA update...Taj sto ima, zakucan si na njemu.
Pre ili kasnije, pozeleces da predjes na Global, tj.zvanicni.
Aha ok hvala ti!
I jos jedno pitanjce sorry. Kako da proverim koji ima globalni a koji kuvani?

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Ima ali kineski .. ovde gde piše china mora da piše global.

uploadfromtaptalk1487969521895.png

Kao npr ovde.

eadbe789563a988bd7caeaaf558b6573.jpg

Poslednja izmena:
Dobiće global, pretpostavljam.
Tako je bilo sa R3, nekoliko meseci nakon izlaska je dobio global rom.
Dok se ne desi, xiaomi.eu romovi su odlična alternativa

Ma nije to problem nego uzimam majci za rodjendan koji je sutra pa bih neki koji ima globalni rom. [emoji4] Resmi note 4 je odlican, ali je malo vise para i njoj nije potreban tako dobar telefon.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno