Šta je novo?

Mi WiFi Range Extender Pro iskustva

marinko98

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2005
Poena
575
Ima li neko iskustva sa Mi WiFi Range Extender Pro?
Vredi li ga kupiti novog za 1000 din ili ne?

Za 1000 din. kupi pa istestiraj

Imam ja, poručio sam ga iz Kine sad već odavno za 7-8 dolara. Ništa nisam dobio tim uređajem. Ne kažem da ne vredi, samo meni nije pomoglo.
Jedino što mi je rešilo problem je 5ghz ruter.

Ja Mislim da ne vredi.
Minimum tplink re205.

Hvala svima na odgovorima!
Odusatao sam od kupovine.

Ja Mislim da ne vredi.
Minimum tplink re205.
Upravom hteo da otvorim temu bas vezano za ovaj Re 205 posto razmisljam da ga uzmem signal u prizemlju mi je slab , da li ga ims ai kakvo je tvoje iskustvo ..

Ja sam zadovoljan, ali uzmi u obzir da je on teoretski 433 + 300 mbit ili tako neka kombinacija. Ono što su ljudi merili u praksi je oko 100mbita. Takodje meni je glavni router archer c7, pa podržavaju obojica onemesh i to je bas zgodno.
Za malo više para imaš re300 ili 305, koji su nešto brzi.

Jako je bitno gde ga postaviš, zeznu se ljudi pa ga stave na mesto gde je već signal loš i onda gle čuda ne radi.
Inače je bio kod komšija par meseci, njima je pokrivao pola stana i bili su zadovoljni. Ima i lan port koji može na razne načine da se koristi, ne sećam se detalja, ali sam probao kad sam ga kupio i radilo je ok...

Ma Supernova ruter kod sina na spratu postavio ga pa je meni dole malo losiji wi-fi signal ... mada se cene drasticno razlikuju za 305 od 4500 -7000 ... koje je to samaranje ...

UzeoTP-Link AC1200 mesh Extender .. odlican uredjaj ..

Nazad
Vrh Dno