Šta je novo?

Mi 11 lite 5g NE posle ažuriranja na hyperos 2.0 ne radi tač

inokdimitrije

Zapažen
Učlanjen(a)
11.06.2025
Poena
1
Skoro sam uzeo mi 11 lite 5g NE i posle ažuriranja na hyperos 2.0 tač je počeo da baguje da bi na kraju potpuno prestao da radi. Kad proradi to traje od 30 sekundi do 2-3 minuta najduže. Jednom sam uključio da snimam kamerom i tač je prestao da radi dok je kamera radila normalno i dalje je snimala tako da verujem da je ploča ispravna a ne znam da li da menjam ekran ili da li postoji opcija da ga vratim na miui 14. Gledao sam neke turitorijale na YouTube ali mi deluje komplikovano.
Kakvu bih još opciju mogao da pokušam? I ne znam kako da utvrdim da li je otišao ekran ili je problem u hyperos 2.0 jer je telefon na miui 14 radio odlično.
Instalirao bih i custom rom ali sve mi deluje komplikovano jer prvo moram da otključam bootloader i td...
Da li ima još neka opcija i da li je neko imao sličan problem?

Custom rom bez otključavanja bootloader-a ne može,a pošto je sad hyperos na njemu bojim se da ćeš se načekati da ga otključaš.Treba da instaliraš Xiaomi Commynity aplikaciju i preko nje zatražiš odobrenje za otključavanje bootloader-a.Ako ne grešim jer kada sam imao taj tel bio je na miui kada sam ga otključao,što je mnogo brže.

Custom rom bez otključavanja bootloader-a ne može,a pošto je sad hyperos na njemu bojim se da ćeš se načekati da ga otključaš.Treba da instaliraš Xiaomi Commynity aplikaciju i preko nje zatražiš odobrenje za otključavanje bootloader-a.Ako ne grešim jer kada sam imao taj tel bio je na miui kada sam ga otključao,što je mnogo brže.
Ništa. Skidam neke verzije kineskog i indijskog hyperos pa ću pokušati njih da instaliram. Danas opet kratko proradi tač. Mene najviše zanima da li je neko ima sličan problem.

Nazad
Vrh Dno