Šta je novo?

Mišljenje o konfiguraciji

Učlanjen(a)
30.07.2012
Poena
151
Nešto dodati, oduzeti ? Ovo sam sastavio na osnovu čitanja raznih foruma, ali budući da nisam baš dobro upućen u hardver, molim za savet.

RYX0Fei.jpg

ok je konifugracija samo uzmi 2x2gb RAM ili 2x4gb RAM uvek hoces da uparis DIMM module.
da ne duzimo pricu bolje ce da ti radi sa 2x2gb nego sa 1x4gb :)

Bice sasvim dovoljno za tu konfiguraciju.

Ali nece biti dovoljno za naredni upgrade, al ako nemas vise para i/ili ne planiras upgrade u skorije vreme (tu pre svega mislim na graficku kartu, jer one najbrze zastarevaju), onda ti je ovo napajanje dobar izbor.

Hvala na odgovorima ljudi. Znači, to je to, nema potrebne ni za kakvim korekcijama, sve bi odlično funkcionisalo kao celina ? Izvinjavam se na glupim pitanjima, ali ja sam laik što se tiče hardvera.

Lepo je sve sastavljeno i fino ce raditi, sto se tice napajanja nema da brines, ja sam koristio FX8120 i gtx460 pa je sve radilo na 500w, kod tebe je znacajno manja potrosnja....

Mico jel to ono napajanje sto je bilo u servisu? :D Salim se hehe :) Radice sve dobro je to skockano :) Ona graficka yi je sad 13k :) pojeftinila, ono sta znam ako mozes ispruzi se do 7850 skuplja je za 1000 din od cene koju si mislio dati za 7790 a ostalo je sve ok.

Idealno bi bilo da uzme 7850, nije neka razlika u ceni.
Sto se tice napajanja, zamenio sam ga za svaki slucaj na predlog ljudi iz win wina, mada je guralo konfiguraciju bez problema kada je stiglo iz servisa, dok je pre toga pravilo probleme par dana... Izvinjavam se na off topic...

Hvala ljudi, naručio sam :) Jedino što su mi rekli da procesor ne može na tu ploču, pa su mi stavili ASRock FM2A75 PRO4. I još jedno pitanje - interesuje me da li bih mogao da u ovu konfiguraciju kad stigne da stavim stari hard disk da prebacim neke podatke, pitam pre svega jer me zanima kako će dva hard diska da funkcionišu na napajanju od 500 w ? Bitno mi je veoma, imam neke podatke koje zaista moram da prebacim. U pitanju je neki WD hard od 500 giga.

Poslednja izmena:
Vrh Dno