Šta je novo?

Miš - Mac?

• Začetnik teme Začetnik teme Rossi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rossi

Čuven
Učlanjen(a)
12.03.2002
Poena
650
Nisam baš nešto kreativan večeras pa nisam smislio bolje ime teme. :d
Znam da ima tema o mišOvima, ali mislim da nema preterano veze sa ovom...

Pitanje je vrlo prosto:
- Da li postoji BT miš (osim magic-a) koji će da radi sa MBA preko ugrađenog BT-a. Dakle ideja je da ne zauzmem jedan od dva USB-a sa prijemnikom.

Svaki odgovor je više nego dobrodošao.

P.S. Koristim Magic mouse u OSX-u i super je. Na Winu se ponaša tragično. Obzirom da pola dana provodim u Winu treba mi alternativa, tako da Magic mouse otpada kao solucija (posedujem ga kao što rekoh, i voleo bih da ne krene ubeđivanje u tom pravcu) 🙂

:wave:

Ovaj Logi je težak kanal, ako nešto mrzim to je miš bez back/fwd tastera.
Orochija sam testirao svojevremeno. Možda se i isprsim, ko zna 🙂

Ako ima neko manje gejemersko a više "elegantno" rešenje, rad sam da saslušam 🙂
:wave:

Ok je taj Frost Blue, koristim ga vec neko vreme, lepo bi pristajao uz Mac 🙂

Ja sam svojevremeno, pre par godina, bez ikakvih problema koristio tada aktuelan Logitech Bluetooth miš, radio je kao sat. A inače, supruga trenutno koristi Apple Mighty Mouse sa poslovnim Lenovo laptopom koji ima instaliran Windows Server 2008 i takođe sve radi bez problema. Mislim da će ti bilo koji mišonja raditi bez problema, ne vidim zašto ne bi.

Не знам да ли си прочитао уопште шта је тражено...Bluetooth миш који је компатибилан са Меком и онда каже у наставку:
Dakle ideja je da ne zauzmem jedan od dva USB-a sa prijemnikom.

И ти предложи човеку миш који се повезује преко USB-a и још има и кабл... :d

uh vidi stvarno 🙂, privukao me dizajn i kompatibilnost sa Mekom.

izvinjavam se onda coveku i dobro je sto postoji neka glava razuma 😉

Ja mislim da ce pre biti da si navikao kako radi mis u OSX pa zaboravio koliko je los na winu, ma kog misa koristio.

Ja mislim da ce pre biti da si navikao kako radi mis u OSX pa zaboravio koliko je los na winu, ma kog misa koristio.

Ја се надам да си ово написао са неком дозом сатире на уму...

Nazad
Vrh Dno