Šta je novo?

Miš i tastatura dobijaju struju

Ashurbanipal

Cenjen
Učlanjen(a)
13.10.2012
Poena
154
Pozdravljam sve članove...
Imam problem sa mišem (uRage EVO) i starom Chicony tastaturom (PS2). Naime kad je PC ugašen, čak i pozadi napajanje je na nuli, tastatura i miš povremeno zasvetle, kao kad se bootuje sistem prilikom paljenja kompjutera. Da li je problem u matičnoj, napajanju ili samom štekeru? Da napomenem sve mi je uključeno u razvodnik koji je uštekan u zid...
Svaka pomoć dobrodošla...

Mora da bude nešto sa pločom ili sa nemeštanju za Power saving u BIOS-u. Većina novijih ploča ima i "Always on" na USB portovima da bi mogao da puniš telefon i kada je kompjuter ugašen.

Da se nadovezem posto mi se nesto slicno skoro desilo.
Na konfiguraciji "moja masina" tastatura je zasvetlela, a komp je bio ugasen vec neko vreme, kad sam bocnuo monitor u struju.
Sumnjao sam na instalacije/steker ali nisam se puno opterecivao jer se samo tad desilo.

Sent from mTalk

Hvala, ali meni se pali i tastatura koja je na ps2 portu, ne na USB. Pogledacu jos i oko matične ili napajanja...Đavo bi ga znao, može biti i produžni...

Evo našao sa još jednu opciju u Device Manager-u pod stavkama Mice i Keyboards ima opcija Power management i podopcija "Allow this device to wake the computer" -odčekirao sam i to pa da vidimo...

Evo našao sa još jednu opciju u Device Manager-u pod stavkama Mice i Keyboards ima opcija Power management i podopcija "Allow this device to wake the computer" -odčekirao sam i to pa da vidimo...

Nazad
Vrh Dno