Šta je novo?

Mgs 4 - Muuuuuu!

Ja se slazem sa tobom covece jer sve sto si rekao,TACNO JE!!!I ja svakodnevno pratim desavanja oko Next-Gen Consola,i veoma sam uzbudjen sta ce one(posebno ps3)moci da nam pruze!!!
Mislim da PC kao igracka platforma sve vise tone,budimo iskreni...

Inace presao sam sva tri dela Metal Gear-a nebrojano,ali NEBROJANO puta!!!
Moje je misljenje da su to jedne od najboljih igara svih vremena!
A sto se tice price ,jos jos se nijedna igra nije NI PRIBLIZILA!!!

OK guru, kako ti kazes, mada sam i dalje sumnjicav po pitanju konfiguracije, odnosno specifiklacije devkita, jerbo ne postoji, koliko je meni poznato, nacin na koji bi se povezao CELL sa NV40 GPU-om, a narocito ne u SLi konfiguraciji.
Inace, evo kako izgleda CELL maticna ploca namenjena developerima:

hm... zasto ne mogu da ubacim attachment?

evo alternative:

http://www.theregister.co.uk/2005/09/20/cell_1.jpg

P.S

Sony i Toshiba ce praviti RSX-ove i CELL, ali trenutno samo IBM ima full proizvodnju u 90nm, tako da je jedini u mogucnosti da proizvodi ta dva procesora. Japanci ce preuzeti proizvodnju na sebe kada toshiba zavrsi prosirenje fabrike, a sony kada zavrsi implentaciju novih litografskih masina. IBM testira svoju 65nm tehnologiju i cilj je da se CELL vec sledece godine proizvodi u masovnim kolicinama u 65nm. Sa prelaskom na 65nm udvostrucila bi se kolicina proizvedenih CELLova.

Poslednja izmena:
Nedjo je napisao(la):
OK guru, kako ti kazes, mada sam i dalje sumnjicav po pitanju konfiguracije, odnosno specifiklacije devkita, jerbo ne postoji, koliko je meni poznato, nacin na koji bi se povezao CELL sa NV40 GPU-om, a narocito ne u SLi konfiguraciji.
Inace, evo kako izgleda CELL maticna ploca namenjena developerima:

hm... zasto ne mogu da ubacim attachment?

evo alternative:

http://www.theregister.co.uk/2005/09/20/cell_1.jpg

P.S

Sony i Toshiba ce praviti RSX-ove i CELL, ali trenutno samo IBM ima full proizvodnju u 90nm, tako da je jedini u mogucnosti da proizvodi ta dva procesora. Japanci ce preuzeti proizvodnju na sebe kada toshiba zavrsi prosirenje fabrike, a sony kada zavrsi implentaciju novih litografskih masina. IBM testira svoju 65nm tehnologiju i cilj je da se CELL vec sledece godine proizvodi u masovnim kolicinama u 65nm. Sa prelaskom na 65nm udvostrucila bi se kolicina proizvedenih CELLova.

Pa pazi, pratim sve najjache forume (ukljuchujuci i IGN forum za koji se mora imati placeni nalog) od prve vesti o X360 i PS3, pratio sam sve sa E3 i sad sa TGSa i sve informacije su bile ovakve kako sam rekao. Jedina mogucnost je da oni lazu i da RSX postoji odavno, ali ne znam zashto bi to radili, i zashto su onda i za Cell rekli da postoji.

Ovo za Cell je tachno, zato Sony josh uvek ne moze da kaze cenu konzole, a i zato shto se premishljaju oko HDDa u svakom paketu.

chava je napisao(la):
Ja se slazem sa tobom covece jer sve sto si rekao,TACNO JE!!!I ja svakodnevno pratim desavanja oko Next-Gen Consola,i veoma sam uzbudjen sta ce one(posebno ps3)moci da nam pruze!!!
Mislim da PC kao igracka platforma sve vise tone,budimo iskreni...

Da raspreme krevet ? Spreme kafu ? Zadovolje zenu ? :) ako je tako onda i ja jedva cekam taj toliko mocni socni ps3...ccc....

ATI FAN je napisao(la):
Da raspreme krevet ? Spreme kafu ? Zadovolje zenu ? :) ako je tako onda i ja jedva cekam taj toliko mocni socni ps3...ccc....
E dobar si... :d

Vrh Dno