Ajd kad ste vec kod toga,koji je ono iPaq PDA/GSM uredjaj kod njih,mislim da pocinje na 6 iako nema tastaru,nisam stigao da vidim lepo ni uredjaj ni opis,samo cenu od 35000 dindzi a uredjaj izgleda do j... ali eto posto sam bio sa verenicom a ona me vukla sve vreme za ruku,nije mi dala da vidim!![]()
Pozdrav ,)
inace uzesmo 72cm Sony Wega,Trinitron cevka navodno
Ali onda je ona "donja" cena, right?Sve cene navedene na pocetku (vrhu) su bez PDV-a.Ukoliko zelis da pazaris po tim cenama moras da to obavis kao firma,e onda moras da se pravdas ako dodju da te proveravaju.Ja sam uzeo skoro BELINEA 1705s po ceni od 13100din za licnu upotrebu,e onda te niko nista ne pita."Sipas i nemislis"
Sve cene navedene na pocetku (vrhu) su bez PDV-a.Ukoliko zelis da pazaris po tim cenama moras da to obavis kao firma,e onda moras da se pravdas ako dodju da te proveravaju.Ja sam uzeo skoro BELINEA 1705s po ceni od 13100din za licnu upotrebu,e onda te niko nista ne pita."Sipas i nemislis"
U potpunosti si u pravu.Stara sam musterija Metro-a, od vremena 90-ih godina. Tada se islo u Segedin, Pecuj ili Pestu. I dan danas imam madjarsku karticu za Metro, otvorenu na moje ime i NS firmu. Sa tom karticom sam mogao da ulazim i u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj u bilo koji Metro, samo ti naprave dnevnu kartu.
Nas Metro ocigledno posluje po sasvim drugim pravilima (zasto me to ne cudi u ovoj nebeskoj zemlji).
1.) Ne moze se uci u nas Metro sa inostranom karticom
2.) Ne moze se kupovati kao fizicko lice (sto je notorna glupost, u Madjarskoj i bilo gde drugde, na kasi se izjasnis dali kupujes kao fizicko lice ili u ime i za firmu)
Mislim da su u sve prste umesali drugi veliki igraci na nasem trzistu (Tempo-Miskovic, Rodic, Vero, Idea, Merkator) i stvorili takav zakonski okvir da bi suzbili konkurenciju koju im je potencijalno predstavljao Metro.
Medjutim mnoge stvari tu nisu u redu. Na kasi se plati PDV, sta onda nekog boli uvosta sam ja uradio s tom robom. Drzava nije ostecena, koji moj se onda tu mesa poreska uprava itd.... Samo pretnje i ogranicenja, kao da nismo dovoljno napaceni. Niko nama ne treba kao neprijatelj, sami smo sebi najveci neprijatelji.
Mada ima nekih kartica(konkretno imam ja jednu) sa kojima mozes da uzmes normalno,platis PDV i cao
Stara sam musterija Metro-a, od vremena 90-ih godina. Tada se islo u Segedin, Pecuj ili Pestu. I dan danas imam madjarsku karticu za Metro, otvorenu na moje ime i NS firmu. Sa tom karticom sam mogao da ulazim i u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj u bilo koji Metro, samo ti naprave dnevnu kartu.
Nas Metro ocigledno posluje po sasvim drugim pravilima (zasto me to ne cudi u ovoj nebeskoj zemlji).
2.) Ne moze se kupovati kao fizicko lice (sto je notorna glupost, u Madjarskoj i bilo gde drugde, na kasi se izjasnis dali kupujes kao fizicko lice ili u ime i za firmu)
Mislim da su u sve prste umesali drugi veliki igraci na nasem trzistu (Tempo-Miskovic, Rodic, Vero, Idea, Merkator) i stvorili takav zakonski okvir da bi suzbili konkurenciju koju im je potencijalno predstavljao Metro.
Medjutim mnoge stvari tu nisu u redu. Na kasi se plati PDV, sta onda nekog boli uvosta sam ja uradio s tom robom. Drzava nije ostecena, koji moj se onda tu mesa poreska uprava itd.... Samo pretnje i ogranicenja, kao da nismo dovoljno napaceni. Niko nama ne treba kao neprijatelj, sami smo sebi najveci neprijatelji.
A kako pravdaš u knjigama to što si uzeo?
evo da ja dodam nesto, mada mozda me lupe po rukama zato sto skrecem sa temeStara sam musterija Metro-a, od vremena 90-ih godina. Tada se islo u Segedin, Pecuj ili Pestu. I dan danas imam madjarsku karticu za Metro, otvorenu na moje ime i NS firmu. Sa tom karticom sam mogao da ulazim i u Austriji, Sloveniji i Hrvatskoj u bilo koji Metro, samo ti naprave dnevnu kartu.
Ako su već oni došli na ideju da uvedu GPRS da bi lakše pratili promet, zašto nisu oni isfinansirali to? Njima treba a ne meni. GPRS je ok stvar i ne smeta mi ali su za mene bačene pare.sta mislite sto uvode one GPS sisteme za pracenje placanja, hoce da imaju potpuni uvid u kretanje novca na domacem trzistu.
Da ne otvoram jos jednu "Metro" temu, da li neko zna koja je tastatura, YU ili US, na HP nx7300 Core2Duo u Metro-u?
Razmisljam se da ga uzmem, ali sam cuo da ima HP laptopova i sa YU tastaturom sto mi uopste ne bi odgovaralo. A metro mi nije bas blizu pa ne bi da pravim put od 100+km pa da tamo zakljucim da je YU tastatura.
Hvala
Da ne otvoram jos jednu "Metro" temu, da li neko zna koja je tastatura, YU ili US, na HP nx7300 Core2Duo u Metro-u?
Razmisljam se da ga uzmem, ali sam cuo da ima HP laptopova i sa YU tastaturom sto mi uopste ne bi odgovaralo. A metro mi nije bas blizu pa ne bi da pravim put od 100+km pa da tamo zakljucim da je YU tastatura.
Hvala
Hvala za info, ali sam se neocekivanim razvojem dogadjaja i ja sinoc nasao u Metrou i ipak ga uzeo i pored YU tastature. Sad jos samo da savrseno naucim slepo kucanje pa mi nece ni smetati mnogo :dYU ... sinoć proverio ... :lupko:
Hvala za info, ali sam se neocekivanim razvojem dogadjaja i ja sinoc nasao u Metrou i ipak ga uzeo i pored YU tastature. Sad jos samo da savrseno naucim slepo kucanje pa mi nece ni smetati mnogo :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari