Šta je novo?

Metro: Last Light

nex999

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
20.10.2004
Poena
985
Moja oprema  
CPU & Cooler
Core i9 14900KF*Noctua NH-D15
Matična ploča
MSI MAG Z790 Tomahawk WiFi
RAM
Corsair Vengeance DDR5 64GB 6400MHz
GPU
Asus TUF RTX4090
Storage
2x 2TB Samsung 990 PRO NVMe M.2
PSU
Corsair HX1500i
Kućište
NZXT H7 Flow
Monitor
LG Ultragear 27GS95QE-B, LG CX
Nastavak je "u razvoju".

"We're going to be doing a 3D version of that on Metro 2034--the sequel," Bilson said while talking up the novel-based shooter's 3D support. One might imagine that it's based upon Metro 2033 novel author Dmitry Glukhovsky's sequel of the same name.

While Bilson did not explicitly state the developer, he did mention that Metro 2034 is being "built in Kiev"--where 4A Games just so happens to be located. There's no word on a release date or platforms either, though Metro 2033 came out on PC and Xbox 360.

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=253756

prvi je dobar,ali je toliko neoptimizovan da nema dalje...

ako tako nastave,trebace sli gtx480 da bi se igralo kako treba...

Igra je mnogo zahtevna u dx11, ali bez toga dobro radi i izgleda odlicno, i na slabijim kartama i na nizim podesavanjima!

Slazem se...nije dovoljno krs da se poredi sa Gta4,jer za to zaista treba ljudi da se trude da upropaste igru,ali malo bolja optimizacija je uvek pozeljna :)

Meni je sasvim fino radila na ovoj skromnoj konfiguraciji. Nastavak se zeljno iscekuje! :)

mali info, naziv ce biti -

THQ CEO Brian Farrell has confirmed that Metro: Last Light will be the title of the upcoming sequel to the 4A Games-developed shooter Metro 2033. The announcement was made during a THQ investor conference call.

knjiga 2034 je tolko tanka da su joj korice deblje od stranica... nekako mi se ne daju pare za nu... jel neko citao?

...zar nije vec bila neka igra s tim imenom?;)

Poslednja izmena:
Shotovi

ulMEl.jpg

oqqS8.jpg

8e3Tg.jpg

TX7Ab.jpg

oCQu7.jpg

Huw Beynon, head of communications at THQ, claims the company wants Metro: Last Light to be the "poster child for high-end PCs". Upon hearing this, I sniggered. That's a spot reserved for Crysis 2 or Battlefield 3, amirite? Seeing Last Light in action wiped the smug grin clean from my face.

http://www.videogamer.com/news/metro_last_light_detailed_aims_for_high-end_pcs_2.html

http://kotaku.com/5805962/next-year-will-see-a-return-to-metro-2033s-horrific-russian-underground

Poslednja izmena:
Shotovi lepo izgledaju, teaser je bas teaser, kratak i ne tako sladak ;)

Stvarno im je sjajan DoF, šteta što toliko ubija performanse.

Dobar izbor muzike za teaser... svaka cast

Depresivna Beth Gibbons bas prija usima, posebno u ovakvoj igri.

knjiga 2034 je tolko tanka da su joj korice deblje od stranica... nekako mi se ne daju pare za nu... jel neko citao?

Nije losa knjiga ima taj smek, ali u odnosu na 2033 deluje nekako nedovrseno. Vise je expansion pack nego nastavak :)

Poslednja izmena:
u pozadini Portishead ide, evo ih na Exitu ove godine.

Metro 2033 je zaista sjajna igra, ako se CoD, Crysis i Battlefield igraju zbog akcije i multija, ovo se igra zbog atmosfere. Spora, teska, mracna, klaustrofobicna, definitivno nije za svakoga.

Muzika je odlicna!!

Lepo, lepo... Deluje mi dosta fluidnije nego prethodnik

Meni deluje vishe kao COD nego prethodnik :(

neki dan sam baš odlučio da pohvalim trud developera za metro 2033 pa sam kupio igru na steamu,...

2033 - 99/100 za mene lično..

Ovo mi malo deluje preterano, bliže nekom čisto baš kao što rekoh COD shooteru... nadam se da grešim...
Onaj osećaj klaustrofobije, frke i stapanja sa ambijentom kao u 2033 nisam nigde još doživeo u igri..

Nije li malo "van granica" ovde ova scena sa nekim hand crafted minigunom,.. tokom celog dužeg levela recimo u metro 2033 ne pronađeš/ispucaš ni blizu količinu municije koju ispali ovaj minigun za par sekundi....

Kako si mogao da zakljucis na osnovu ova 2 minuta da je ovo cod? Isto je napucavanje kao i u prethodnom delu, a verujem isto ce i biti sunjacine ako zelis (kao sto se vidi po taktiziranju gasenja svetala) ili kako vec zelis da zaobidjes protivnike ili po zelji ih eliminises.

Ovaj na snimku je bukvalno shvatio 'Last Light' kad je poceo da skida sva svetla :D... Opet mislim da bi bilo bolje da su odradili stealth kill kao u Crysis2 ili slicnim igrama gde na jedno dugme odradi celu stvar a pritom izgleda super a ne ovako da mu zavitla nozem iza ledja.

Kako si mogao da zakljucis na osnovu ova 2 minuta da je ovo cod? Isto je napucavanje kao i u prethodnom delu, a verujem isto ce i biti sunjacine ako zelis (kao sto se vidi po taktiziranju gasenja svetala) ili kako vec zelis da zaobidjes protivnike ili po zelji ih eliminises.

Pazi, realno se nadam da grešim. Ali mi nekako deluje COD-like pucanje, ne kao u prvom delu...(recoil i spread)...

Odlicno izgleda,kao da ima neki killzone smek na ovom klipu.

Igra je odlična, igrao sam je dan i noć. Ne volim baš apokaliptične horor naslove, ali uz ovaj sam se lepo proveo. Nego smorio sam se kad videh datum izlaska Jan 2012...

Izgleda opasno.

[YOUTUBE]D3lOAoN1Aak[/YOUTUBE]

Bilo bi lepo znati na kojoj konfi je ovo poterano, ali deluje nekako manje zahtevno od prvog dela.
Ahh.. tek sledece godine izlazi. :mad:

Vrh Dno