Miroslav je napisao(la):cini mi se da sam video u desku pa ti pogledaj kod njih...
takodje, secam se da sam citao postove nekoliko ljudi na nekom stranom forumu, kazu da je ******* poveca temperaturu harda
minketa je napisao(la):i preterano prljaju napon.FX
luka.l je napisao(la):U kom smislu? Kako?
Misko je napisao(la):Verovatno prave oscilacije napona od standardnnih vrednosti, npr. od 12.25V prave 12.32V....
Paja je napisao(la):Pre par meseci sam na ovom ili "hardver ostalo" okacio par slika aluminijumske fioka za HDD - ne znam koji tacno "thread" (kojom sam izuzetno zadovoljan - posebno sto se tice hladjenja). Njena cena je negde oko 12EUR-a...
luka.l je napisao(la):U kom smislu? Kako?
Miroslav je napisao(la):luka, video sam juce u yu.oglasima neku metalnu fioku za 12€, pogledaj tamo da ne kazem koja je firma, ako ne nadjes, javi mi se pa cu da ti reknem koja je forma. poz
luka.l je napisao(la):Zvao sam ih sad i ona mi tamo rece da je cena 91.2 ? !!!!!
i ja samo mogu da dodam da sam izuzetno zadovoljan tom fiokicomPaja je napisao(la):Za te pare imate ih kod mene (mozda i malo manje)
Ako hocete, mogu da postujem slike (ponovo)...
ajde molim te pojasni se kako su to enermax napajanja konfekcijska?minketa je napisao(la):Pa zbog ping-ponga. Jedan motor tamo-amo je big deal. Pogotovo sa konfekcijskim napajinjima, u koja ubrajam i Enermaks.
minketa je napisao(la):Pa zbog ping-ponga. Jedan motor tamo-amo je big deal. Pogotovo sa konfekcijskim napajinjima, u koja ubrajam i Enermaks.
Paja je napisao(la):Za te pare imate ih kod mene (mozda i malo manje)
Ako hocete, mogu da postujem slike (ponovo)...
Misko je napisao(la):Da li si normalan pa Ener je i napolju medju najcenjenijim po napajanjima, a kod nas je na ubedljivom prvom mestu.
minketa je napisao(la):To nisam sporio.
e to su već ekstremni slučajevi, i samo mi reci koliko ima takvih (u procentima)???minketa je napisao(la):Ima ljudi koji nisu zadovoljni resenjima koja se nude na trzistu pa sami sebi prave napajanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari