Šta je novo?

Metalne fioke za HDD

Ovo gore uopste nije bilo o Enermaksu vec o razlozima da se posegne za necim, bez cega vecina inace solidno zivi.
O kvalitetu Enermaksa sam zakljucivao na osnovu merenja, kako bih drugacije. I zakljucio sam da vredi dati za delove vise nego za Enermaksa i uloziti rad.

luka.l je napisao(la):
Ne bi bilo lose. Nasao sam onaj tvoj stari post sa slikama ali ne mogu da se otvore slike.

Pozdrav!

P.S. Inace, vise mi nekako odgovara ta za 12 € :p

BeastMaster je napisao(la):
i ja samo mogu da dodam da sam izuzetno zadovoljan tom fiokicom:)

A šta ćeš da staviš u fioku? Nećeš valjda onog IBM-a!? Pitam, onako...Čuo sam da hoće da se pregreju, a možda i zapale, ko zna. Mada tebi su (kao i meni) vatrogasci u komšiluku :p

PS: Jesi li okrečio fiokicu kao i Paja, ili si stavio, onako lamerski, belu fioku u kućište :p

Hvala na slicki. Jel mozes da mi bacis kontakt na PM gde toga ima da se kupi i po kojoj ceni?

Poz! :wave;

pozdrav
delimir je napisao(la):
A šta ćeš da staviš u fioku? Nećeš valjda onog IBM-a!? Pitam, onako...Čuo sam da hoće da se pregreju, a možda i zapale, ko zna. Mada tebi su (kao i meni) vatrogasci u komšiluku :p

PS: Jesi li okrečio fiokicu kao i Paja, ili si stavio, onako lamerski, belu fioku u kućište :p
he he već sam stavio mog IBM-a u nju i mogu ti reći da temperatura ne prelazi 32 stepena:p :p i sutra ću uzeti još jedan komad:D koja će biti prazna da imam gde da ubacim tvoj disk kad doneseš da ti nešto iskopiram:whip ...e da zamalo da zaboravim da se pohvalim da je bele boje;) :wave;

minketa je napisao(la):
Mali procenat, naravno. Ali, pogledaj koliko je mali procenat ljudi koji uopste rade o/c na svojim masinama, pa koliko je mali procenat ljudi koji u tome ide do kraja, pa koliko je mali procenat onih koji zaista iskoriste dobitak na overclock-u. Sve to moze da se podvede pod onaniju...
Bitan je kvalitativni skok. Kome je bitan.

Pa skoro svi ljudi na benchu klokuju masine, neadekvatno uporedjujes.

minketa je napisao(la):
Mali procenat, naravno. Ali, pogledaj koliko je mali procenat ljudi koji uopste rade o/c na svojim masinama, pa koliko je mali procenat ljudi koji u tome ide do kraja, pa koliko je mali procenat onih koji zaista iskoriste dobitak na overclock-u. Sve to moze da se podvede pod onaniju...
Bitan je kvalitativni skok. Kome je bitan.
ajd sad, ima li nekog ovde ko nije bar jednom oc svoj računar??? konkretno meni Athlon XP 1600+ radi na 1750Mhz, Gf4MX440 radi na 375/620MHz.... toliko o o/c-u.... pozdrav

Da. Ko god je dosao na bench bar je nesto probao, ili planira da proba, oko klokovanja. Ali su, kao i u svakoj drugoj populaciji, i bez obzira na to sto je ovo specijalizovan sajt, daleko redji oni koji u tome idu dalje od adrenalina.

minketa je napisao(la):
Da. Ko god je dosao na bench bar je nesto probao, ili planira da proba, oko klokovanja. Ali su, kao i u svakoj drugoj populaciji, i bez obzira na to sto je ovo specijalizovan sajt, daleko redji oni koji u tome idu dalje od adrenalina.

Sad ni ja nista ne razumem.

A sta bi sa onim metalnim fiokama za HDD? :p

Pajo?

Vrh Dno