Šta je novo?

Metal Gear Solid V

Pa imao si keca i dvojku i za PC, jes da je bilo cudno ih igrati ako nemas joypad, al nije da nisam uzivao i tako. Ja jos nikako da se namolim da odigram PW, a kao sam planirao da ga predjem pre nego ovo cudo izadje.

B9FBIpt.png

Nuuvem >>>>>>>

Izaslo -33% 13.39e UZIMAM definitivno :d

Pa imao si keca i dvojku i za PC, jes da je bilo cudno ih igrati ako nemas joypad, al nije da nisam uzivao i tako. Ja jos nikako da se namolim da odigram PW, a kao sam planirao da ga predjem pre nego ovo cudo izadje.

Po meni Peace Walker ima ubedljivo najbolju pricu u serijalu, preporucio bih ti da predjes igru makar pre izlaska Phantom Pain. Ja planiram jos jednom da predjem MGS3+PW pre izlaska PP. Taman da kompletiram Big Boss sagu.

Moze i treci dio da se odigra na ps2 emulatoru.
Mada za one koje nisu upuceni u mgs universe, mogu hladno i neki splinter cell da odigraju.

I nije igra, vec demo, i to demo koji se plaća.
Koji je po meni trebao biti uključen u mgs5 phantom pain.
Kao da tanker demo iz mgs2 izrezes iz komplet igre i prodajes.
Moze jos proci i kao early DLC za igru koja ce tek da izadje.

Pa kakve veze ima Splinter Cell, samo ako nikad neko nije igrao stealth.

Pa igra kao igra tj. sama gameplay mahanika i nisu jaca strana mgs igara.
Mgs igre imaju cut scene i preko 30min, nakon cega zna uslijediti i codex razgovor od 15min.

A ako nisi u prici tesko da ces znati ko tu kog i zasto?

Sta fali gameplay-u u MGS igrama? Pogotovo u Ground Zeroes? Igrao sam na PS3 i ni jedna stealth igra me tako nije zabavila. Iako je trajala oko 45 min :D.

Igra radi fenemonalno, sve u fullu 60 zakljucano, pri 50% gpu usage-u, 2200mb vram maksimalno zauzece. Enormno dobro izgleda

Ne fali ništa, pogotovo ako si fan.
Al mgs igre, posebno prva tri su u najmanju ruku clumpy za igrati.
Pogotovo ako ce neko danas da igra te igre, a navikao je na puno ugodnije kontrole, standard danasnji 3rd person igara.

Mislio sam na mracnog mađioničara ili nekog ko nije ni jedan mgs do sada igrao.

Nisam je igrao, a nemam ni nesto para sad pred ng tako da moram narodnjak. Bas me zanima kako ce da se ponasa i7 4770k posto nisam jos video zahtevniju ovako na papiru sto se tice cpu-a.

I kako mi pomaže Splinter Cell, koji sam inače prešao svaki uzduž i popreko, i što bi trebalo da je očigledno iz mog avatara?
Kada kažeš da nije ni do mehanike, nego priča?
Mene mehanika i zanima, jer nema puno stealth igri. Uključujući i razvodnjeni Splinter.

Nemoj tako da pises, meni je moderator "Gedza" dao kaznene poene jednom prilikom, kad sam rekao da je jedna igra izašla, čak nisam rekao ni da je piratska, vec da je uopšte izasao original... Tako da oprezno, sa ovakvim moderatorima nikad nisi na sigurnom.

Poslednja izmena:
Gledam Black Desert mmo stream, sada isprobavam ovu igru..*** smesno je kako dobro obe izgledaju a tak odobro rade i optimizacija im je savrsena. A ovde se cimamo oko FC4 eh..

Mislim da neces moci posebno. Ni prvo a ni drugo.

Igra radi odlično na GTX 660 - SSAO na High i sve ostalo na Extra High. Preporučujem džojped.

Takodje igram na istim podesavanjima, sve radi kao podmazano. Ovaj tip igara ni ne mogu zamisliti da igram na tastaturi i misu...

Pokazao je Kojima da mozes imati prelepu open-world igru (u ovom slucaj open-world level :D) a da kao minimum nije potrebna graficka kartica jaca od GTX680 (jbni Ubisoft). Sve se moze optimizovati kada se hoce.

Dobro, ima tu malo i do tipa Open World sveta. Nije isto hiljade NPC-ova na ulicama Pariza, gomila svega i svačega u Los Anđelesu, sa objektima u koje se može ulaziti i slično, i vojna baza na poljani sa 50-ak neprijatelja...

E 'fala qrcu da se o jednoj igri prica pozitivno, bar sto se tice optimizacije
8lg4i.gif

Imam oko 45fps, sve na Ultra. Igra izgleda odlicno tako da je po mom misljenju ovo ok optimizovano.
Moglo je malo bolje za AMD ali sta je tu je na ovo smo vec navikli sa Nvidia igrama.

Igrao sam Ground Zeroes na PS3 i ovo je takva razlika da sam se vec u meniju igre odusevio detaljima na odelu i kabine helikoptera... Sta reci nakon ovog, MGS Phantom Pain mi je top 1 najiscekivanija igra :D

Kodžimi treba dati oskara za režiju.

I kod mene igra jako lepo radi na 1920x1080 na high detalje, senke medium i isključen SSAO. Osim drugog dela MGS na pc-u nisam igrao ostale delove tako da je ovo jedno pravo osveženje.

Jel probao neko da igra sa dualshock2 gejmpedom, desno analog mi skroz naopače reaguje tipa napred je dole, nazad je gore, pokušao sam da koristim i x360ce i opet je isto.

Poslednja izmena:
Vrh Dno