Šta je novo?

Metal Gear Solid V

Stvarno su se izgleda potrudili oko PC verzije, mislim da ce se moci igrati na znatno slabijim masinama. Defintivno cu uzeti obe igre za steam. Na kojoj rezoluciji on ovo igra 3325x1871 LOL :d

Da je izaslo samo za PS4, bilo bi jel moze ovo na PC a?

18569953616874582176.gif :p

Ja i dalje ne kuzim ovog kojimu.
U naslovu igre lijepo pise Metal gear solid V, u podnaslovu groud zero.

A i Phantom pain je isto mgsV, ili ne?
Plus vidim i najavu i clipove za mgs online, koji ce opet biti free uz mgsV igru.

Ja i dalje ne kuzim ovog kojimu.
U naslovu igre lijepo pise Metal gear solid V, u podnaslovu groud zero.

A i Phantom pain je isto mgsV, ili ne?
Plus vidim i najavu i clipove za mgs online, koji ce opet biti free uz mgsV igru.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain je "punokrvni" MGS5

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes je "prolog" za MGS5, jedan uvod tako reći, koji traje sat-dva-tri, kako ga već budeš želeo igrati.

Metal Gear Online je multiplejer Phantom Paina.

E da, i Metal Gear Solid 5 je vrh! :d

System Requirements

MINIMUM:

OS: Windows Vista SP2 x64, Windows 7 x64, Windows 8 x64 (64-bit OS Required)
Processor: Core i5-4460 (3.40GHz) or better *Quad-Core or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 (4GB) or better (DirectX 11 graphics card required)
DirectX: Version 11
Hard Drive: 4 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card (Surround Sound 5.1)

RECOMMENDED:

Processor: Core i7-4790 (4.00GHz) or better *Quad-Core or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 (DirectX 11 graphics card required)
DirectX: Version 11
Hard Drive: 4 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card (Surround Sound 5.1)

Evo "novih" sys req za GZ, bruka..

Haha ovo neki trend da se SE objavljuju po 6 puta?
Ali ni traga od AMD hardvera, bojim se da dolazi jos jedan krs port...

Jako malo krštenog materijala iz PC verzije. Brine me i to što nema preordera i preloada, a izgleda neće biti ni ranih kopija za novinara. Neko bi rekao da žele da ljudi što kasnije dođu do dobrih informacija o PC verziji.
Ono malo informacija što su pustili je ukazivalo na dobar port, ali ima dosta znakova za uzbunu.

Jeee ispunjavam minimum zahtevnosti, u neku ruku. Nadam se da ce biti princip ko i sa mgr, tj da su preterali samo na papiru sa zahtevnoscu. :)

valjda ce biti popust neki u sklopu sa winter sale-om, ako ne, onda ***a.

Ako bude popust (kapiram da će biti, pošto su i Metal Gear Rising pustili u prodaju tokom zimske rasprodaje sa popustom) i aku budu ljudski prilagodili cenu za evre, verovatno kupujem pa nek ide život. Imam i par evrića na nalogu od gemova i kartica.

Evo i review, kazu odlicno optimizovana.
http://www.pcgamer.com/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-review/

"On my GTX 970 (4GB) review PC, the game maintains a solid 60fps on ‘extra high’ settings at 1080p. On my HD 7850 (2GB) at home, I had to knock it down to ‘high’ to achieve the same frame rate.

I tested the game in 4K using a Samsung U28D590D UHD monitor, and while it looked impressively sharp, the dip in FPS wasn’t worth it.

Overall, this is a great port. Kojima Productions’ new Fox engine was designed with PC in mind, and it shows. Minor object pop-in aside, I had no issues with crashing, frame drops, bugs, or anything else. It ran perfectly on both my work and home PCs."

Poslednja izmena:
Ovo oko optimizacije zvuci jako obecavajuce, pogotovo kad se uzme u obzir da amd nije ni pominjan u system req koji je izbacen, kad bi sve novije igre na 7850 na high gurale 60fps i radile bez fps dropova bio bi raj za pc gaming. :)

koliko se po ovom moze vidjeti, daleko bolje radi na nvidiji

@Borat to ti dosla 970-tka, tamam eto da se ovo poigra :d

@Emix budes zelenu odabrao :p

Gledajuci ove SS-ove milsim da je DOF uzasno uradjen. Izgleda lose.

Nazalost takticka stealth banana zurka koja ne traje duze od 60 minuta. Ali zato prava zurka, koja ce biti sledece godine (Phantom Pain), ce biti jos sladja kada dodje.

Ovo će meni biti prvi put da ga igram. A hteo sam godinama, samo nikad nisam kupio PS.

Nazad
Vrh Dno