#MetaHash #mhc

mobilx

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
23.11.2009
Poruke
681
Poena
16
Zdravo drugari,

Hoću da vam predstavim zanimljiv projekat, mrežu, novčić itd. Pogledajte, proučite pa kažite svoje mišljenje. Mislim da vredi pogledati.

#MetaHash je najbrža i najsigurnije kripto valuta u svetu. Radi na protokolu #TraceChain. dPos mreža sa forgingom.

Dostiže i do 5 milijardi transakcije po danu. Validacija transakcija ide ispod 3 sekunde.

#MetaApps
Zamena za pametne ugovore

Decentralizovane aplikacije koje rade u stvarnosti
kao i bilo koje druge redovne web usluge napisane na bilo kom programskom jeziku uključujući Soliditi, PHP, C ++, itd.

#MetaGate
Browser decentralizovanog interneta. Internet 4.0. Ujedno i novčanik.
Decentralizovani pretražibač aplikacija i pregledač.

Dostupan na cex-u, kucoin-u, bit-forexu itd.

Postoje tri načina da se zarade novčići #mhc

  • Forging - Potrebno je da imate bar 101mhc u novčaniku. Sredstva se zamrznu i #MetaGate mora da bude bar 4 sata online za reward. Maksimalna nagrada oko 1,2mhc je za 24 sata forging-a-
  • Active forging - Isto kao i klasičan forging samo se zamrznu 1000 mhc. Dobija se 1,2mhc (trenutno) plus se učestvuje u random forgingu gde može dase osvoji i do 77000mhc. Za 24 sati online dobija se 60 ticket-a koji učestvuju svakod dana u izvlačenju.
  • Server forging - Potrebno je da senapravi node - VPS server itd kao kod masternode novčića. Server može da se registruje sa 1001mhc ali dobija nagradu od server forging-a tek kada mu se delegira minimum 100000 mhc.
  • Delegiranje sredstava - minimum 512 mhc. Dobija se reward od #TraceChaina plus reward od vlasnika nodova koji dele procenat bonusa sa delegatorima.


Za sve koji žele da probaju i #MetaHash i #Metagate pokrenut je metahgather program gde možete da rentirate 1000 mhc i počnete sa aktivnim forgingom. Posetite Metagather.org , registrujte se i pratite uputstvo. Nakon nekog vremena dobićete u #MetaGate novčaniku zamrznute 1000mhc. Prve nagrade od forging-a dolaze trećeg dana u 00:00 UTChttps://metahash.org/

Telegram

Bicointalk
 
Vrh Dno