Šta je novo?

Messenger...win XP

luka.l

Čuven
Učlanjen(a)
03.01.2002
Poena
649
Pitanje nije karakteristicno posto ne zelim da ga iskljucim. :beat:
Nego, zanima me da li neko ima ideju kako da iskljucim njegov mehanizam za proveru da li je na netu izasla nova verzija. Posto svaki put kad ukljucim outlook express on ide na sing-in i izbaci mi tu bangavu poruku. Kad bih to mogao nekako da eliminisem bio bih presrecan.....

Pozdrav hvala unapred! :wave;

Nego, zanima me da li neko ima ideju kako da iskljucim njegov mehanizam za proveru da li je na netu izasla nova verzija.
Ja sam resio problem instalacijom Trilliana koji radi osnovnu funkciju (slanje i prijem poruka on-line, rukovanje kontaktima, ali bez multimedije) za MSN, ICQ, Yahoo, AOL... i pitomo se ponasa.

http://www.ceruleanstudios.com

luka.l je napisao(la):
Nego, zanima me da li neko ima ideju kako da iskljucim njegov mehanizam za proveru da li je na netu izasla nova verzija. Posto svaki put kad ukljucim outlook express on ide na sing-in i izbaci mi tu bangavu poruku. Kad bih to mogao nekako da eliminisem bio bih presrecan.....

Pozdrav hvala unapred! :wave;

vidi desnim klikom (na njega na taskbaru) u njegovim options ili preferences (kako li se vec zove) dal ima takva opcija, obicno ms stavi kod svojih programa default proveravanje nove verzije, ali i mogucnost da se to iskljuci. Al ako ga vec koristis mozda i nije lose da ga update-ujes, sta fali.

DS9 je napisao(la):
Al ako ga vec koristis mozda i nije lose da ga update-ujes, sta fali.

Fali što je svaki noviji sve veći & šareniji, duže se startuje, a ne donosi ništa preterano bitno.

ZoNi je napisao(la):
aha... luka, pa i ti si presao na XP? A sto ostavi 2000? :)

E pa ZoNi, imas mnogo veliki uticaj na ostale clanove foruma. :D
Ma iz milion razloga. Tu je cale koji ima svoje neobjasnjivo glupe prohteve i jos par razloga ali je to nebitno.
U svakom slucaju kada skinem caleta sa vrata vracam se na 2K.
Elem, video sam da mi je taj messenger u neku ruku koristan tako da necu da ga brisem. Trazio sam po preferences ali nisam nista nasao zvezano za to. Problem je u tome da ce nova verzija da izlazi svakih nedelju dana, a stvarno me bas...da izvinete zabole da je skidam. :butt:

Al' dobro....sta je tu je.

Pozdrav!

otvori windows explorer pa na meniju folder options nadji view pa markiraj show hiden files, onda odes do direktorijuma windows-inf-sysoc
pa ces naci msmsng liniju e tu ces izbrisati rec hiden i backspace om priblizi dva ,, zatim save i nakon toga log off. sada u add/remove imas lepo da deinstaliras masangare koji nesluzi nicemu osim da ti dosadjuje.

... i onda ti goksi uzmesh i prochitash njegovo pitanje kojie nije glasilo kako da izbrishe messanger nego neshto drugo ... :)

Misha je napisao(la):
... i onda ti goksi uzmesh i prochitash njegovo pitanje kojie nije glasilo kako da izbrishe messanger nego neshto drugo ... :)

khm......bas tako. :)

Inace, messenger mi sluzi tako da necu da ga brisem......zanima me samo da li mogu nekako da mu iskljucim to obavestenje o novoj verziji.

Pozdrav!:wave;

Misha je napisao(la):

ako oces da to sprecis a ti pokusaj u start-run-msconfig pa tu vidi da li ima nesto uvezi tvog problema pa ga lepo samo odmarkiraj

Nazad
Vrh Dno