Šta je novo?

Merenje DPI kod misa

proki

Čuven
Učlanjen(a)
22.10.2003
Poena
619
Kako da saznam koliko mi DPI ima MOUSE???
Hvala! :smash:

Tesko da ces ikako da ga *izmeris*... koji mis je u pitanju?

Tesko da ces ikako da ga *izmeris*... koji mis je u pitanju?

Onda nista. Ne mogu reci da je los,opticki je, ali je ipak kineski, tako da od imena ili odgovora nista. Ipak hvala!!! :wall:

Poslednja izmena:
Nema na cemu... i drugi put :)

Salu na stranu - samo ako znas marku i model, mogao bi nesto da iskopas. ***...

Ipak sam nasao - Speed Link SL 6175 Fast Optical. JAdnih 800 DPI, tako mu pise u opisu. Da je barem 1000 :)

Sto bre jadnih... MX Revolution, prvi laserski mis na svetu, je imao tih istih 800 DPI ;)

Moj mx510, evo vec 6 godina ima, sa tih "jadnih" 800dpi radi i danas kao prvog dana. A diskutabilno je koliko bi ti znacilo vise dpi ako se umereno igras. Jedino ako ljustis dan i noc pucacine.

Moj mx510, evo vec 6 godina ima, sa tih "jadnih" 800dpi radi i danas kao prvog dana. A diskutabilno je koliko bi ti znacilo vise dpi ako se umereno igras. Jedino ako ljustis dan i noc pucacine.
Recimo da je tako... ja sam svojevremeno imao MX500, posteno sam se izigrao sa njim u ruci. Sasvim dovoljno precizan, a i ja sam casual gamer.
I bio je mis koji mi je najbolje lezao.

Sad pa imam MX 1100, koji ima 1600 DPI... pre njega sam imao pominjani MX 1000, sa 800 DPI. Iako mi u sustini nista ne fali... ipak bih voleo da imam bar 2000 DPI, ili npr. 1800. Cini mi se da mi fali tek "prstohvat" preciznosti, u FPS igrama, kada snajpujem :)
One budalastine, sa trenutno aktuelnih 5700 DPI, necu ni da pominjem...

P.S. Samo da se ispravim - prvi laserski mis je, naravno, bio MX 1000, ne Revolution :)
Taj sam imao, Revolution-a sam preskocio :D

Treba da ga zamenim jer se izlizao i olinjao, ali prirastao mi srcu, nadam se da ce sam da otkaze, ali evo i dan danas radi. I kad bi ga menjao stvarno ne znam sta bih uzeo. Ne bih da uzimam logitech g5 ili mx518, jer imam ovaj, isao bih na razer-a ali nisam siguran kako bi mi lezao u ruci posle toliko vremena na logitech-u.

Bogami, meni stvarno potesko islo navikavanje sa MX 500 na MX 1000... sa svojom "ergonomic" "izbocinom".
(oba termina moraju pod navodnike :p)

Pronadji negdje koji mis imas i nadji karakteristike na netu - najjednostavnije :)

Nazad
Vrh Dno