Šta je novo?

Mercenaries 2: World In Flames

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Pre-E3 2007: Mercenaries 2 Hands-On
Every building, vehicle, enemy, and civilian can be blown to bits.

http://pc.ign.com/articles/802/802297p1.html

Ovo ce da lici i na Just Cause i na Crysis (sto se destrukcije tice).

Prilozi

• mercenaries-2-world-in-flames-20070709003018114.jpg
    mercenaries-2-world-in-flames-20070709003018114.jpg
    192.7 KB · Pregleda: 193
  • aaa.jpg
    aaa.jpg
    214.2 KB · Pregleda: 179
ne, to lici na mercenaries 1 sa xbox-a i ps2 :)
igra je bila savrsena, na keca mislim, mali propust sto nije izdato i za komp ali sa zadovoljstvom sam 2x odigrao na xbox-u sa razlicitim likovima i jednom na ps2 pre neki dan, cisto da se podsetim... preporuka za sve koji imaju neku od ove 2 konzole... fantasticna igra!

naravno, isto ocekujem i od dvojke a mozda i jos nesto, ako je moguce jos bolje :)

Dakle, jel izlazi na PC-u? I jel ovo neki a.k.a. GTA??? Tako mi lici, po nekim previewima..

Samo dva slova - EA
igra ce se opet i dalje prodavati kao luda...

Jedino je eurogamer dao toliko nisku ocenu. Napljuwase igru samo tako! 2 pozitiwne stwari nisu rekli. Btw owo je x360 opis.

Srednja ocena na gamerankings-u je 77 sto nije ni malo lose. Samo sto owi ponowo jedu gowna za male pare.

I pored owog ocajnog opisa, jedwa cekam da instaliram igru. Btw prwi deo je izdao lucas art :).

Pojavila se...~7.2GB.

Cekamo utiske, pa da kupujemo ako vredi, ide vreli vikend.

Nakon 15ak minuta igranja, mogu da kazem da je u pitanju KICK-ASS naslov!!! :):)

kakvo djubre od igre, uzas......... a jos mi ne da da prebacim na wide rezoluciju u meniju, makar koliko kliktao na to......... odmah je pao i uninstall........

Poslednja izmena:
Ovo je takvo smeće da ja davno ne videh veće®.

Da počnem od napucavanja. Kratko ću. Kao dečijim pištoljčićima. Dalje, poseban utisak na mene je ostavila činjenica da ako mi se približavaju 4 neprijatelja na ekranu to jasno stoji, kako kog ubijem broj se smanjuje:Klanjanje.

:wave:

nikad losije bacenih 7 i nesto gigabajta na TL.......

Najgore od svega je što ni Star Wars Force Unleashed nije dobio bog zna kakve ocene :(

Ma pusti ga, tek je sad shvatio da su konzole totalno unistile gaming (u globalu) pa mu zao sto uopste kupi jednu od tih djavoljih spravica :-devil-:

Stiže Unleashed i za PC, tako da nije puno omašio :smash:

http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2008/09/08/star-wars-the-force-unleashed-coming-to-pc

Nego baš šteta za Mercenaries 2, igra je puno obećavala.... mada još nisam probao, možda poseduje nešto u sebi što će se svodeti samo meni... :)

si video ovo na kraju? ili samo citas naslove? :D

"Update: Guess not. "Direct from LucasArts - 'I can tell you definitively that there is no PC version of Star Wars: The Force Unleashed planned. I would assume Vik was talking about a PC version of Digital Molecular Matter.'"

Nisam previse upucen al' cisto da pitam da ne bih gubio vreme surfujuci po netu o ovoj igri: jel ovo nesto kao Boiling Point ili je mozda nesto kao Hidden&Dangerous samo sa placenicima jer mi se cini da sam video da postoji nekoliko razlicitih placenika koji mogu da se vode?

Nisam previse upucen al' cisto da pitam da ne bih gubio vreme surfujuci po netu o ovoj igri: jel ovo nesto kao Boiling Point ili je mozda nesto kao Hidden&Dangerous samo sa placenicima jer mi se cini da sam video da postoji nekoliko razlicitih placenika koji mogu da se vode?

Ovo ti je Just Cause za klince do 9 godina.

Ali su obe igre teški krš :D

Stavite temu u sticky da svako ima priliku da bar jednom ispljuje ovu igru...:wave:

Nemate vi pojma. :p
Verovatno ste odigrali prvu trening misiju koja je ruku na srce vlo lose odradjena.
Kasnije, igra postaje mnogo zanimljivija i puno bolja od trash-a kakav je Just Cause.

^ Eto ipak ima nade :)

Nazad
Vrh Dno