Šta je novo?

Mercenaries 2: World In Flames

Jel neko uspeo da sredi onaj tenk, nije mi jasno koje je to dugme noga ? Uspem da se popnem na tenk, uzmem od tenkiste bombu, ali dzaba nece nijedno dugme, pa stalno ispocetka.
Kada dodjem do tenka da bi pocela ta animacija, pritisnem E, on se popne na tenk, onda F, on izbaci tenkistu, i onda trazi jos neko dugme ali dzaba.
Presao neko taj deo ?
p.s. uspeo, pritiskate space vise puta i uzme mu bombu :)

Poslednja izmena:
Ja sam tu odustao. Ne mogu vise da se igram. Uostalom imam je za PS2 gde je mnogo bolje prosla , pa cu da igram.

Jel neko uspeo da sredi onaj tenk, nije mi jasno koje je to dugme noga ? Uspem da se popnem na tenk, uzmem od tenkiste bombu, ali dzaba nece nijedno dugme, pa stalno ispocetka.
Kada dodjem do tenka da bi pocela ta animacija, pritisnem E, on se popne na tenk, onda F, on izbaci tenkistu, i onda trazi jos neko dugme ali dzaba.
Presao neko taj deo ?
p.s. uspeo, pritiskate space vise puta i uzme mu bombu :)

Brzo pritiskaj Space i to je to.

Postoji li mogucnost da se ova igra potjera u wide? Podesavao sam i config file ali nista. Em ne radi wide a pritom je mala rezolucija.

Ja sam mislio da takvu glupost ne moze niko da napravi......... jel vide oni sta prodaju...... zao mi je mojih 15 minuta kojih sam proveo instalirajuci i jos toliko igrajuci

Nazad
Vrh Dno