Šta je novo?

"Mercedes Me" aplikacija u Srbiji

dariuss

Cenjen
Učlanjen(a)
15.04.2013
Poena
155
Pitanje za vlasnike Mercedesa, kao iz naslova: Da li "Mercedes Me" aplikacija radi u Srbiji, odnosno, da li se moze koristiti?

Samo uz stranu ip adresu i registraciju u eu servisu.. Debilna fora je npr i što digital light ne radi van nemačke?

Da i ne. Ja sam je skinuo APKa jer je nema na nasem storu za android, mada vjerovatno bi i sa VPNom moglo. Napravio nalog stavivsi fiktivnu adresu i onda je ostalo da se poveze aplikacija sa autom... a to moze samo u nekoj od EU ili podrzanih zemalja. Prvom prilikom kada sam bio vani, u Austriji povezao sam i sve sljaka kako treba. Nemam sad nesto previse koristi od aplikacije jer za korisnije stvari ide pretplata ali eto vidim koliko ima goriva, ako je auto ostalo otkljucano, prozor otvoren i sl, ima on svoju neku karticu koja upejduje ponekad, ne stalno i ne znam 100% kako funkcionise al javi s vremena na vrijeme ponesto.
Npr bio sam na putu i stize mail i notifikacija da je akumulator oslabio malo i da se provoza auto. Nije mu nista no je prag tolerancije bas nizak al dobro :)

Kako radite update Here mapa u novijim genracijama Mercedesa?

Nazad
Vrh Dno