Šta je novo?

Mercedes iPhone 3g cradle

• Začetnik teme Začetnik teme Ripper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel si video koliko to koshta ? 🙂 180GBP sa poshtarinom + racunaj carinu 🙂

Da, a inače ljudi koji voze clk/slr i sl imaju problema sa 200 funti 😉

Nemojmo preterivati...u pitanju je obična C klasa 🙂 A kakva li je cena onog običnog Apple cradla (koji se isto kači na UHI conncetor) , gde se iPhone utakne (i samim tim i puni) ?

Kad već pomenu Mercedes i HF, krenula pomama za Nokia 6310i, jer su kućište i konektori za punjač i antenu u kaseti predviđeno za taj model :d

E baš lepo 😀 ...samo što ja nemam to kućište...imam u kaseti samo UHI connector...tako da mi treba ili baš cradle za iPhone ili neki bluetooth 🙂

Da, to tvoje se zove "priprema za mobilni" telefon. Ako nađeš neki BT koji se kači na taj konektor, obavezno javi.

Drajver je verovatno ljut što mu se otopio sav yuki, pa mu krivi vozači automobila sa zadnjom vučom, što ne može da driftuje po suvom :d

Biće da je to 😀 Samo...ja još uvek ne znam gde da kupim dotične džidže ovde kod nas 🙁 Jedino da krenem po placevima da gledam Mercedese i gde nađem bluetooth u kaseti da ga maznem 😀

Shta, ti vozish neki od njih ? 🙂

Drajver je verovatno ljut što mu se otopio sav yuki, pa mu krivi vozači automobila sa zadnjom vučom, što ne može da driftuje po suvom :d

Voleo bih da vidim drift sa nekim od tih mercedesa LOL :d A takodje bih voleo da vidim da to neko vozi po bilo kakvom snegu :d

Biće da je to 😀 Samo...ja još uvek ne znam gde da kupim dotične džidže ovde kod nas 🙁 Jedino da krenem po placevima da gledam Mercedese i gde nađem bluetooth u kaseti da ga maznem 😀

Moze sve, javi mi se na pm 🙂

Poslednja izmena:
Osveži bazu podataka za vožnju po snegu, iznenadićeš se 🙂

Što se drifta tiče, you know the drill.....www.youtube.com i upišeš u search polje model automobila...

Nazad
Vrh Dno