Šta je novo?

Menjanje ADSL provajdera????

gx-x je napisao(la):
@milan82bh:

aj da ti odam "javnu tajnu" i kazem nesto korisno :

ZOVI TRIGON ! Oni su u stvari zaduzeni za opremu i portove i bla bla.

evo ti broj: 011 3281 531

ok su likovi, zahebanti tesk tako da nemoj da se iznenadis ako ti "baja" kaze "sta se przis kriza aA ?" Objasni njemu tamo u cemu je problem, prilicno su otvoreni za komunikaciju. NEMOJ da cekas da oni tebe zovu ! ja sam ceko i nisu me zvali,a drug i ja isti minut potpisali ugovor za PttNEt, na kraju ja odlepio posle 3 dana (dok je on vec 3 dana surfovo i DL-ovo) i nazovem ih i oni kao "pa ***. znas, momci su malo neozbiljni,mrzi ih da zovu telefonom, mozda su te zvali na fiksni pa ti bilo zauzeto, a posle ih bas bilo briga hahaha" Tako da - ZOVI IH ! ;)

Hvala...sutra zovem od sabajle! :D
pozdrav

Poslednja izmena:
nema problema, ne moras da se zahvaljujes :) Drago i je ako sam pomogao, javi sta si uradio.

99% Trigon nema nikakve veze sa portovima, vec samo sa opremom... :(

kad PTT posalje nalog telekomu da montira DSLAM i kad se to zavrsi trigon stupa u akciju to je tacno, medjutim trigon ima kontakt sa PTT-om (sto je i logicno jel) i oni imaju zaradu i njima se isplati da ti dobijes net, PTT kolko sam skontao je prilicno pasivan i skoro pa nezainteresovan za krajnjeg korisnika, nazalost, pa reko nek cima trigon, mozda oni iscimaju PTT i provere sta je sa time, ja kad sam zvao PTT njih je apsolutno bolelo uvo, rekli su mi da zovem trigon :S:

ko zna bre sta se tu desava. Znam samo jedno - dok Trigon nisam nazvao nisam imao net, kad sam ih nazvao dobio sam net za 3 dana.

Delija je napisao(la):
99% Trigon nema nikakve veze sa portovima, vec samo sa opremom... :(

Greska...100% tacno. :(
Zvao sam Trigon i dobio sam isti odgovor.
Nema nista dok telekom ne odobri. Momak iz Trigona mi je takodje rekao da je problem u tome sto su popunjeni portovi, a kada ce biti mogucnosti...ko zna!
SRBIJA...jos malo...

Kad se vec spominje o Menjanje ADSL provajdera hteo bi da pitam koji modem daje Sezampro? Nije valjda isti ili slicna krdza kao ovaj Neoobee-jev? Prvenstveno krdza zbog ovog cekanja od ko zna kolko kad mi se podize win. :crash:

To i mene interesuje pošto čekam poziv da odem po modem i potpišem ugovor...

nije ni slican, Sezam daje conexant, vrlo dobar modem.

Ne znam za Sezampro-ov modem ali sam koristio njihov (takođe Conexant) ruter. Ništa extra ali sasvim pristojno je radio. Grejanje (sa donje strane) sam rešio tako što sam ga malko nakrivio odnosno jednu stranu naslonio na parčence univer ploče. Na taj način je postojala fina cirkulacija vazduha pa gubljenje/pucanje veze gotovo da nisam ni imao.
Izuzetak je naravno Telekomov rad na centrali ali to već nema veze sa uređajem.

Nazad
Vrh Dno