Šta je novo?

Menjačnice

Proxy mogu da blokiraju ;)

Ovp je, po meni, Telekom blokirao i Telekomo zavisni provajderi.
Kako stoji stvar kod SBBovaca, ORIONa i dr. koji ne zavise od Telekoma?
Radi li mobilna aplikacija na Telenor mreži (kao na VIPu))?

VPN imam plaćen, preko njega, a i da ga blokiraju, morali bi da blokiraju sve žive opcije.

Proradio cex.io bar kod mene

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Koja si GSM mreza i od koga apis net?

P.S. Proradila mobilna apk i kod mene (mt:s) a za PC ne znam. Mrzi me da odem do njega (i tamo je mt:s)
P.P.S. Proradio i mt:s kućni net (VDSL). ***, sada radi brže nego li pre :d

Sent from my P9000 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Proradilo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odma panicite ko curice cim nesto nije kako treba :p
Cure jedne :d

Radi od pre koji minut

bait-ovanje klasicno, sad skupljaju ip ko pristupa i informacije , a razgovor sledi kasnije ;p

Poslednja izmena:
Menjačnice (BEZ diskusije o bankama, karticama...) i cexu :d

Ne moj tako i cex je menjacnica, ja preko nje trgujem sto se tice eth

Samo da javnem da sam dobio odgovor od Cex Supporta gde kazu da oni, u ovom slucaju, nemaju veze sa nemogucnoscu pristupa sajtu vec da je sve do naseg ISPa...

Ja sam isao iz brazila :) a vi vidite :)

Samo da javnem da sam dobio odgovor od Cex Supporta gde kazu da oni, u ovom slucaju, nemaju veze sa nemogucnoscu pristupa sajtu vec da je sve do naseg ISPa...

Znaci svi ste na sbb.

Poslednja izmena:
Preko tora iz Fr radi. Nisam se ulogovao da mi ne bi kojim slucajem blokirali nalog. Da li mogu imati problem ako se ulogujem iz druge drzave?

Pa onda idite preko Tora i resen problem.

Nije mi jasno kako "zbog nasih provajdera" mi dobijamo custom stranicu na njihovom sajtu?!?

"Nas" ISP blokira CEX adresu i .

Ako blokiraju stranicu zar onda ne bi pisalo da je blokirana a ne da dobijamo CEX sajt gde pise da su radovi u toku.

Screenshot (53).png

Radi iz Hrvatske preko mobilne mreze. Ne znam koje samo sam kupio karticu da bih koristio net.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Eto pametnjakovići još jedan dokaz da se ovo sve prati pa vi i dalje pišite šta i kako se može podizati i prebacivati novac . I nije prvi put da nešto što je do juče lepo funkcionisalo i pričalo se o tome javno već u sledećrm danu nije prolazilo .

Pistaljka je u pravu, da je zaista problem do ISP, cexov sajt bi bio totalno nedostupan, a ne bi dobijali maintenance stranicu sa sve css-om. Upravo sam proverio pristup iz vise od 20 zemalja i jedino se za srpski IP servira ta stranica.

Pistaljka je u pravu, da je zaista problem do ISP, cexov sajt bi bio totalno nedostupan, a ne bi dobijali maintenance stranicu sa sve css-om. Upravo sam proverio pristup iz vise od 20 zemalja i jedino se za srpski IP servira ta stranica.
DNS forward.

Ajde vi koji mozete da pristupite dajte koja je IP adresa cex.io?

A mozda je i problem koji je bio kao za TPB, CloudFlare je zezao. A i ovde je IP koju vidimo sa CF-a (104.20.33.190)
EDIT: Greska u originalnoj poruci.

Poslednja izmena:
Ovo je filtrirano na origin-u (cloduflare-u). Verovatno od strane cex ko zna zbog cega. Stavili su neki range IP adresa za Srbiju i to je to.

A sta bi se dogodilo sa parama koje su na cex i vidu eth-a, ako bi neko usao preko vpn i prodao eth i hoce pare biti poslate na karticu? Jel moze da se desi da pare ne stignu na kraticu koja je u Srbiji?

CEX je mutan do *aja i zato me i nerviraju. Uvek daju neke demagoške odgovore i prave se blesavi...
Pretpostavljao sam da lažu :(

*** alavi majneri u srbiji morali su nesto da urade po tom pitanju :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno