Šta je novo?

Menjačnice

ac9c6f24de1a99045ccc4e46b633c562.jpg

Ovo je poslednji mail koji sam dobio, pa podelio sa clanovi foruma vide sta im se moze desiti na CEX.IO nalogu. Poslali su mi mail pre par dana u kom su napisalo da zele objasnjenje i dokaze o mojim primanjima kojima cu ja obrazloziti odakle mi novac da kupim kartice kojima kopam. Posle visednevnog dopisivanja i slanja mojih izvoda iz banke da pokazem kolika su mi primanja, zakljucila gospoda da to nije dovoljno i konfiskovali su mi krypto i fiat na nalogu. Bezte sa j...og Cexa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hm, ne znam zasto su ti konfiskovali i kripto, tamo pise samo za fiat deposit i withdraw?

Ako nije tajna o kolikim sumama pricamo ovde pre nego sto na Cexu dodje do ovakvih problema...?

Lol, pa zabranili su ti:
- fiat deposit
- crypto deposit
- fiat withdrawal

Ali ne i crypto withdrawal. Znači da možeš da podigneš sav crypto, kao i fiat nakon što ga trejduješ u crypto.

Inače, meni se isto to desilo na Cexu pre godinu dana... Gomila dokaza i nije im bilo dovoljno, pitam se na kraju što sam im uopšte slao sve te informacije...

Poslednja izmena:
4K si hteo da isplatis kesha pa te blokirali i krenulo ovo *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ili ?

Pa nije covek rekao da se to desilo prilikom povlacenja novca na racun banke...
Vec samo odakle mu pare na stanju.
Il mozda i nisam u pravu.

Mada ako neko ima dugo otvoren nalog tamo (tu mislim na nekoliko godina), malo je glupo sa njihove strane tako nesto da pitaju, jer 4000e nije neka velika suma, bile su dobre cene 2018 godine, plus sto i kartice nisu bile toliko skupe.
A i kako ti njima da dokazes da si kupio recimo polovne kartice.

Hocu da kazem, da je neko i sa recimo malo vecom platom od prosecne srpskem mogao tih 4000e da iskopa ili preprodajom novcica nakupi, za nekoliko godina bavljenja ovim poslom.
E sad jedino ako on ima nalog veoma kratko, tipa godinu dana, pa im to postalo sumnjivo.

Znaci on bi trebalo da sav kripo sad prebaci u drugu menjacnicu ?
To mu je jedino resenje ?

Poslednja izmena:
Realno da. Slazem se da je bukvalno svako ko je krenuo na vreme sa minimalnim ulaganjem sada mogao imati brdo para ali menjacnice bas nemaju sluha za to. Uglavnom se ovakvi glupi razlozi traze kada na menjacnici nema dovoljno para, to stalno vidjamo, nije prvi put.
Za sada, kupiti kriptonazad i povuci novcice, to je opcija svakako. Ali za buduce vreme valjalo bi resiti to sa njima.

Nisam podizao nista, to je ukupna vrednost koja je bila na menjacnici sto BTC , sto eTh i dolara. Sad sam sve zamenio u BTC i prebacicu na wallet ako bude moglo. Jednostavno traze zemare poreklo Cryptoa i fiata. Kada sam im poslao slike rudnika, slike transakscija sa hive na moj cex wallet, da vide da nije tudj nego moj miner i da imam pristup njemu-onda su trazili poreklo para kojim sam ja to kupio. I napisali onda ono gore na slici maila koji sam okacio. Gde sam ja posle toga njima napisao da nije sve u mom posredstvu nego dobijam navodno procente svog kryptoa za odrzavanje, da nisam kupio sam ceo rudnik...Ali dzaba, izgleda da su presusili i da je frka ako krene isplata fiata pa sad izmisljaju razloge da ne bi isplacivali. Ali ne razumem koja je cifra 4000e da bi mi slali ovakve upite i formulre za popunjavanje. Sta je sa ciframa mnogo vecim??? Ako je njima zanimljiv nalog koji ima 4000 na walletima- onda su oni u ozbiljnom kanalu. Bezim odatle dok nisu ugasili menjacinicu ili izmislili neki hakerski napad, koji je verovatno sledeci scenario.

Ja sam sa cex-a pobegao jos kad su krenula prva jajarenja sa povlacenjem kesha na karticu, tipa 1000 puta pokusavaj pa kad upali.

Ma vazi :d

ko je na vreme ne cex verifikovao nalog NEMA nikakvih problema sa povlacenjem na bilo koje kartice

ko je na vreme ne cex verifikovao nalog NEMA nikakvih problema sa povlacenjem na bilo koje kartice

da, definisi "na vreme"... moj je bio verifikovan i pre nego što su neki saznali za njega ili saznali šta znači kyc i aml pa su me opet smarali. Ja sam im poslao sve živo i nisu im problem moje finansije već odakle mi btc koji imam od 2015te npr, za svaki kupljeni btc traže ugovor po kom si dobio i neke nebuloze iako nekih walleta više i nema. Na moje pitanje da mi objasne šta oni zapravo traže od mene samo su napisali da razumeju moju frustraciju ali da im moram dostaviti traženo iako ni oni ne znaju šta im treba. Pustili me da povučem sredstva i zapretili da će mi ugasiti nalog i onemogućiti sve, rekoh važi i terajte se... :) usao pre mesec dva čisto iz zezanja posle godinu i po dana i vidim da mi sve i dalje u funkciji, tamo mi stoji neka sića al neka im, i ne pada mi na pamet da povlačim kad je jeftinije otc.

Na vreme je tamo na pocetku kad jenkrenuo, prvih 6 meseci, a cim se povuce neka veca suma odmah ide trazenje papira i dokaza i posle vise nikad

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

kad na početku, kada su bili pool ili kada su se prebacili na menjačnicu? I opet šta je veća suma? Nekome je 500e veliko, nekome 5000e malo. Jedini čovek za koga ja znam da su ga verifikovali skroz tj da mu je posle smaranja odobren nalog je moj drug koji je krajem 2017te kupio rigove preko računa tj firme i nikad pre toga nije imao btc, sve je kopano na cex. Smaraju ljude sa starijim nalozima čim vide neke veće sume, e sad kao što imaš primer gore čovek nije ni povlačio novac, a imao oko 4000e sve ukupno. Možda do tebe još nisu došli ali doći će ;) mada ne znam ni kome trebaju kada otc za sada radi bez problema sa manjom provizijom, mada razumem i ljude koji se plaše otc trgovine.

Pa prebaci na exodus ili neki hardware wallet i prodaj preko ECD i uzivaj.

Sent from my PCT-L29 using Tapatalk

kad na početku, kada su bili pool ili kada su se prebacili na menjačnicu? I opet šta je veća suma? Nekome je 500e veliko, nekome 5000e malo. Jedini čovek za koga ja znam da su ga verifikovali skroz tj da mu je posle smaranja odobren nalog je moj drug koji je krajem 2017te kupio rigove preko računa tj firme i nikad pre toga nije imao btc, sve je kopano na cex. Smaraju ljude sa starijim nalozima čim vide neke veće sume, e sad kao što imaš primer gore čovek nije ni povlačio novac, a imao oko 4000e sve ukupno. Možda do tebe još nisu došli ali doći će ;) mada ne znam ni kome trebaju kada otc za sada radi bez problema sa manjom provizijom, mada razumem i ljude koji se plaše otc trgovine.

pocetak se misli kada su poceli da salju pare na nase kartice, a veca suma im je preko 2000e onda pocinju da cackaju

Ja na CEX imam verifikaciju naloga level 3. Bilo je cimanja par dana dok im nisam krvnu grupu i rezus faktor dao na uvid ali nadam se da neće biti na dalje problema oko podizanja fiata.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Na vreme je tamo na pocetku kad jenkrenuo, prvih 6 meseci, a cim se povuce neka veca suma odmah ide trazenje papira i dokaza i posle vise nikad

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ne bas. Posle svakog povlacenja posalju mail da se popuni onaj obrazac sa 4 strane raznih pitanja. Ja sam to prvi put uradio i svaki drugi put sam iskulirao taj mail, skapirao sam da je genericki i da automatizovano salju.

Tapatalk from Poco loco

+1

Ne bas. Posle svakog povlacenja posalju mail da se popuni onaj obrazac sa 4 strane raznih pitanja. Ja sam to prvi put uradio i svaki drugi put sam iskulirao taj mail, skapirao sam da je genericki i da automatizovano salju.

Tapatalk from Poco loco

Nema “iskuliranja” kada ti pogase odma opcije Withdrawal fiat. Prvo sam kupirao, pa posle rasprava i kao sto kolega gore rece, za svaku transakciju traze poreklo. Ne vidim onda razlog zasto koristiti krypto ako cu pravdati svaku transakciju, pa to mi i banka trazi kad prebacujem neki novac, cak ni banka ne trazi za neke manje sume... iz kog razloga bi uopste neko koristio njihove usluge ako se pravda svaka transakcija????
Najveca upotrebna vrednost ktiptoa prilikom trgovine je i bila ta sto nisi pravdao poreklo i anonimnost.

Citas li sta pisem? Povlacio sam u nekoliko navrata bez ikakvih problema po nekoliko hiljada. Onaj njihov obrazac sam samo jednom popunio, cim su krenuli s tim. Vodio sam racuna sta pisem i kako pravdam to sto imam i nikada mi vise nisu nista dodatno trazili. Povlacio sam par puta i svakog puta mi je stizao isti mail da popunjavam isti obrazac. Naravno da ga vise nikada nisam popunjavao i nalog mi je aktivan svo vreme bez ikakvih problema.
Problem je samo sto im sada sigurno fali kesa pa zato zatezu oko isplata. Mozes i da dubis na glavi ali ako nemaju para odbice te jer nisi dubio na live stream-u u 4K itd.

Tapatalk from Poco loco

Poslao sam im i kolika mi masnoca ispod koze, dzaba.... kad su sve dobili sto su trazili, samo je sledeci mail stogao da moja primanja nisu dovoljna da se kupe te kartice. A ni ne znaju tacno koje su kartice, ali znaju da nemam dovoljno da ih kupim [emoji16]
Gde su , pri tom, visinu mojih primanja videli odma jos u prvom mailu koji sam im poslao, pa su mi naknadno trazili gomilu formulara. Sve to posle je bila *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*stina od dopisivanja jer su naumili da ne isplate i mozes poslati ti sta hoces...ne vredi

Mozes da pumpas koliko hoces ako nemaju para da isplate, samo ce naci neki drugi razlog da te odbiju. Sad ako nastavi da raste ljudi ce da kupujup a ce uci nesto svezih para i onda ce proraditi valjda.

Tapatalk from Poco loco

Vrh Dno