Šta je novo?

Menadzer za Fudbal

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
E ovako vidim da se svi loze na Football Manager 2008 a ja sam neke davne 2004 igrao neki total club manager od easports,pa me zanima da li taj jos uvek postoji ali naravno od ove godine?
Ono sto me jos zanima sta je to sto taj Football Manager 2008 cini toliko posebnim u odnosu na ovaj sto sam malo pre spomenuo a i ostale?

Hvala

Realnost, verodostojnost podataka, velika baza igraca i klubova krase FM2008.
Mada nema prikaz utakmnice iz 3d moda kao Total club manager.
I ja vise volim total club jel volim da se igram raznim stvarima van terena tipa kupovina stana
auta i te zezancije, gradjenje stadiona i svime onim sto nema veze sa fudbalom :))
Preporucujem -> EA SPORTS Fifa Manager 08

Meni se čini da si tražio menadžer za fudbal... Jedini odgovor je FM2008. Isto kao da si pitao za fudbal... sigurno ti ne bih preporučio FIFA serijal već PES... FM ima dug istorijat, njemu ne treba preporuka. Ono što ga izdvaja od drugih je da svkaog igrača krasi bezbroj karaktera, neće se usvakom klubu isto snaći, tako da svaki put kada budeš igrao biće ti potpuno novo iskustvo. Isto kao i fudbal, nikad ne znaš šta može da se dogodi do kraja. Novi imaju i najbolji scouting do sada. Čak i feeder klubove. Ma bezbroj stvari. Jedan je FM (Nekad CM).

P.S. 2004 nije davna, veruj mi. ja sam sa drugarom igrao "davne 1998" premier manager 98 i to je bio menager :D posle je došao cm 2, pa cm 3 a izmedju njih 00/01 i još poneki koji su vredni spomena ali jednooo je sigurno, a to je da je cm definisao žanr (njojzi hvala).

Ako volis retro... Championship Manager 4 za PSX!

Jel ima neko kojim slucajem jedan stari manager EA Sports ga je pravio, mislim da je to bio njihov prvi, ako neko ima, cak cu i platiti da mi posalje.

Nalazio je se na nekom od diskova DakiSOFT ili tako nesto, reklamirali su se u SK. I to je bas star manager, reda 96ta ili tako nesto. Del Piero tad bio deckic tek. :)

Premier Manager 95?

Imam ga ja. 100e - kopija :p

Poslednja izmena:
Ja sad igram taj Football manager 08 i nervira me sto nema tekmi u 3D i nema ono kao kupis sebi auto i gradis stadion...
Da li je neko probao ovaj? FIFA Manager 08

Poslednja izmena:
Kupis sebi auto?! :d Video sam ja jos bizarniji manager pre 10ak godina...odredjujes cene kobasica na stadionu. Hot dog dolar, kada je derbi - dva, pa kada se navijacima sqrce virsle predjes na pizzu...:smoke:

Ja sad igram taj Football manager 08 i nervira me sto nema tekmi u 3D i nema ono kao kupis sebi auto i gradis stadion...
Da li je neko probao ovaj? FIFA Manager 08

овакве предлоге треба држати што даље од фм-а!

Misli covek na trazenje opisa za Fifa Manager 08 koji Football manageru nije ni do clanaka.
Sto se tice FM-a, skini neke lepse skinove, slike za sve igrace, dresove itd. To mnogo (bar meni) upotpunjuje igranje.
Imas tih stvari na raznim sajtovima, evo za primer jedan nas: www.fmvita.com

Kako se u FIFA Manager 08 upravlja igracem tokom 3D utakmice? Probah sve na tastaturi ali nista, samo stoji na terenu i ne reaguje.

Vrh Dno