Šta je novo?

Men Of War

Ajoj... Ja ne znam kako sam prevideo ovo... Sa Soliders:Heroes of WW2 sam se toliko odusevio da sam i original kupio. Faces of war sam iz nekog razloga (vise se ne secam zasto) batalio, zapostavio iako imam disk kod kuce.
So... Endwar, screw you! Men of War, here I come!

Jedno zapazanje u vezi igre (psihicke prirode :D)..skoro nisam naleteo na igru koja u slucaju neuspeha stvara toliku odbojnost kao ova...desi se po par dana da ne mogu da se nateram da je pokrenem uopste..uvek ste u fazonu "e sad uzimam load i ima da im j**** sve! ne! umesto toga se pokrece sid meiers railroads ili sl :D strasno koliko igra iritira.

Poslednja izmena:
au brate minli koji okrshaj u drugoj misiji :D prsti na sve strane

haha :D

nego malo je bzvz sto nisu preuzeli koncept iz prvog dela kada ono sto salvage-ujes u misiji prenosish u sledecu, oprema municija tenkovi ljudstvo koje prezivi prezivi (tipa maznesh panzera i gurash ga i chuvash mazish pazish i zovesh ga djole :d)

Ova druga misija sa Rusim je ludost. Posle prve ko bi očekivao onaj krkljanac. Već dvaput sam pokušao da pređem na normal, a ako treći put ne uspem vraćam se na easy :)
Očekivao sam da će igra postepeno da se razvija idući od misija za jedan ili dva squad-a a oni druga pa daj sve što može. Inače koliko god delovalo frustrirajuće ne mogu da se požalim jer retko koja igra zna da bude ovoliko izazovna.
Pitanje za iskusnije "komandante". Kakve su sledeće misije?

haha :D

nego malo je bzvz sto nisu preuzeli koncept iz prvog dela kada ono sto salvage-ujes u misiji prenosish u sledecu, oprema municija tenkovi ljudstvo koje prezivi prezivi (tipa maznesh panzera i gurash ga i chuvash mazish pazish i zovesh ga djole :d)

Jes vazi... Zbog toga mi se u Soliders desavalo da par misija (dobro, ajde jednu) igram samo sa jednim jedinim vojnikom! I treba da ocistim celu mapu! (Ko se seca zeleznicke stanice, zna o cemu pricam) Horor...

.
Pitanje za iskusnije "komandante". Kakve su sledeće misije?

Sledeca misija sa rusima je tek uzas..ako je to ikako moguce posle prethodne :D..ja igram sa svabama al mi je burazer rekao da je 3.misija sa rusima dosta slicna drugoj..samo sto ovaj put branis moskvu :D jos jedan lep trening za zivce :D:D:D

Poslednja izmena:
Ma jel moze nekako da se preskoci ruska kampanja?

Naravno da može. Imaš da biraš u meniju select mission da li ćeš da igraš Rusku, Nemačku ili savezničku kampanju a ponudjena ti je i bonus kampanja.

Možeš, ali mislim da možeš da biraš tek kada završiš sve? Barem kod mene ne postojiu način da preskočim rusku.

Upravo sam instalirao igru, i imam jedan problem koji nisam imao u demo verziji. Koju god opciju da mjenjam u meniju igra zablokira na jedno 10 - 15 sec. U igri isto tako zablokira kada zelim da provjerim inventory na nekom mrtvom vojniku. Vrlo čudno, pa da vidim jel neko imao sličnih problema.

Poslednja izmena:
Imam ja.. freeze od nekih 5 sekundi prilikom ulaska u menije, "lootovanja" mrtvih itd..

Evo riješio sam. Samo treba isključiti antivirus (u mom slučaju kaspersky) i onda više ne smrzava.:banana:

Nemam pomenutih problema...nisam siguran koju masinu imas, ali vidim da Santa ima dosta jacu od moje pa me bas cudi pomenuti problem na njegovom racunaru...citao sam po forumima..ljudi se iskljucivo zale na taj lag kad igraju multiplayer..bilo u lanu bilo preko neta.

Ma nije do mašine (imam dosta jaču od Santine), nego samo treba isključiti kasperski ili dodati Man of War to trusted zone u kasperskom.

Odlicna igra, pravo osvezenje u moru g....a.:)

Evo informacije za one koji se pitaju kako je u Lan-u..igra je stvarno fenomenalna! igrao sam sa burazerom preko hamachija i isla je odlicno.
Na easy nema svrhe igrati (ako igrate cooperative) a takodje ako ste iskusniji igrac, i normal ume da bude prilicno lak..videcemo kako ce hard da se pokaze :D
Sve preporuke!

Боже каква мегаломанска игра. Неко је упоредио са COH-om, то поређење му дође као шах и хокеј :). Превише треба микроменаџмента, требали су оставити неки систем аутоматизације као у Суприм Команадеру, кад су већ има маса једница на мапи. Добра је игра али ми је COH и даље 3х забавнији, мали број једница је закон.

ne budi sisica dule :) teske igre su dragulji u danashnje vreme

coh nema veze sa ovom igrom, osim sto je isto u ww2 fazonu

ali japanska kampanja, alaleluja! :d

Е сад се мало променило мишљење након што сам извалио да се може читав одред пешадинаца да узима муницију и оружије са мапе, тј. не треба сваком давати посебно :D. Одлична је игра само што треба 5 сати за сваку ниво, након чега остаје утисак да сам стварно побио нацисте (посебно кад видим биланс од 1000 мртвих и 200 уништених тенкова :S:) .

Poslednja izmena:
to jest malo preterano, prethodni deo je bio bolji sto se toga tiche, bitke manjih razmera ali traju isto tako dugo, jer unistiti jachi tenk slabijim zna da potraje i zna da bude zamrsheno...

ja i dalje imam rambo fazon, jedan muchenik sa mg 42, pun municije i protivtenkovskih bombi protiv ostatka sveta :D

Ја као нешто тактизирам, и покидаше ме ко панта питу на одбрани оног моста, 4 -5 мисија, ту сам први пут изгубио :D.

Негативна страна масовних битки је то што треба 42 језгра да би радило глатко, али успем некако да спасим ситуацију са AMD fusion :) , супер програмче.

nemoj mi samo reci da igras na normal :d

Vrh Dno