Šta je novo?

Memory Stick Micro (M2) od 1 GB gde ima?

RazbojNick

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
865
Nasao sam samo na jednom mestu, ali cena mi se ne svidja previse, pa cu to sacuvati kao poslednju opciju. Gde u BG ima da se uzme M2 od 1 GB (sa pristojnom garancijom)?

user JOKA

Nema JoKa M2, video sam vec cenovnik...

Imas je u Flamingu u Immocentru, Gandijeva 21. Cena je 2.099 din.

E, to je vec nesto. Ne znas mozda koja marka i koliko garancije?

Metro 😉

U desku Mem. M.Stick Micro 1GB SanDisk 2.549,00 sa adapterom pro duo

A poshto je u Metrou ?

Da li je neko nasao neku jeftiniju varijantu?? Ja sam nasao samo u desku...

Trenutno se ne isplati kupovati, cene su previsoke kad pogledas koliko kostaju SD/MMC istog, pa i veceg kapaciteta.

Pre 3 dana u Metrou,Sandisk 1GB-2300 din,sony 2 gb,mislim da je 3400,nisam siguran 100% za sony,ali je cena priblizna.

SanDisk, u Immocentru, Flamingo, najpovoljnije...

Na desk sajtu je navedeno da prodaju Sundisk mem.karticu :d Nadam se da je ovo samo greska u pisanju, da nije neka kineska kopija...
RazbojNick, pa *** meni treba kartica, sta da sacekam NG pa da uzmem :d M2 od 1GB je oko 30e, skoro toliko je i DV RS MMC od 1GB koju sam imao na 6630 😉

Poslednja izmena:
Obisao sam danas pola grada, i pola radnji koje navodno imaju kartice, kad dodjes naravno da nema.I slucajno udjem u prodavnicu sasa i stevan to je ustavri neka prodavnica racunarske opreme, ali sam se setio da oni prodaju i telefone, udjem lepo i pitam kad ono ima ostao jos jedan komad 🙂 Ja sav srecan, nije mi bilo vazno ni koliko kosta(iako sam bio pri kraju sa parama :d) cena je 2820 din, i da zaboravih da kazem proizvodjac sandisk 😉
Tako da vam ipak preporucujem da pre nego sto odete da trazite zovnete( ja sam zvao jutros sve prodavnice i ladno niko nije hteo da se javi)

Sandisk pravi SVE M2 kartice. Ja sam na testu imao od 512MB, 1GB i 2GB od četiri različita proizvođača. Na svim M2 karticama je SanDisk logo, bile one Apacer, Sony ili neka treća firma...

RazbojNick, pa *** meni treba kartica, sta da sacekam NG pa da uzmem :d M2 od 1GB je oko 30e, skoro toliko je i DV RS MMC od 1GB koju sam imao na 6630 😉
Meni je, po ovim cenama, 256MB koju dobih uz telefon, odlicna i dovoljna. 🙂

Nazad
Vrh Dno