Šta je novo?

Memorija

Učlanjen(a)
13.04.2003
Poena
609
KOJA MEMORIJA JE NAJZAHVALNIJA ZA OVERKLOK A DA PRITOM NIJE MNOGO SKUPA I NARAVNO DA MOZE DA SE NADJE NA NASEM TRZISTU :?:

Sve nas muci isto pitanje ali kazu da Winbond sa BH-5 cipovima moze lepo da se klokuje.

IGORTERMINATOR je napisao(la):
KOJA MEMORIJA JE NAJZAHVALNIJA ZA OVERKLOK A DA PRITOM NIJE MNOGO SKUPA I NARAVNO DA MOZE DA SE NADJE NA NASEM TRZISTU :?:

Ovo ti je poslednja opomena da smanjis ton i slova!!Imas 6 postova i svi su pisani na isti nacin.

IGORTERMINATOR je napisao(la):

A TI NAMA RECI ZA AUTO IDE PREKO 220 KM/H I DA NIJE SKUPLJI OD 1000 EVRA, I DA SE PRODAJE U SRBIJI. PA KRADEN VALJDA :D

Ledeni je napisao(la):
Sve nas muci isto pitanje ali kazu da Winbond sa BH-5 cipovima moze lepo da se klokuje.
Ja sam sasvim zadovoljan i sa mojim BH-6. Nisu ama bas nista losiji od BH-5.

Vladd je napisao(la):
...

A TI NAMA RECI ZA AUTO IDE PREKO 220 KM/H I DA NIJE SKUPLJI OD 1000 EVRA, I DA SE PRODAJE U SRBIJI. PA KRADEN VALJDA :D
To sto neko pise caps ti svakako ne daje pravo da ga sad imitiras nekog fazona radi...opomena i tebi ?

Hmm??

Mislim da je Igor terminator necija veoma neslana sala!

Jel' ste vi skontali sadrzaje postova potpisanih od strane osobe sa doticnim nickom??

Ovo me podseca na ona pisma iz I/O porta iz nama svima znanog casopisa, tacnije na ono legendarno sa p4 notebook-om i coca-colom u glavnoj ulozi. (da ne spominjem ime, posto rekose da se ovde ne prica o drugim medijima)

drapin je napisao(la):
...

To sto neko pise caps ti svakako ne daje pravo da ga sad imitiras nekog fazona radi...opomena i tebi ?

To sto Moderator ne prepoznaje stilsku figuru ironiju i u Caps locku i u tekstu, to je njegov licni (pismeni) problem. A opomene deli kako hoces. Evo i ja tebi jednu. Zasto? Nemamo pojma!

Inace nigde ne pise da je zabranjeno koristiti velika slova. Konvencionalno, u tekstu sluze da naglase i daju jaci "ton" pisaniju (ako je CELA rec pisana velikim slovima). Tako da je celo pisanije Igorterminatora ili zezanje ili nepismenost, ili je upao pekmez u Caps Lock. :D
Pozdrav.

P.S. Ipak ovakve stvari (o pismenosti i korektnosti) ne bi trebalo ja da pisem. Moj podnaslov je Member (mladji ili stariji svejedno) 8)

Narode izvinjavam se na velikim slovima nov sam relativno i nisam znao da velika slova znaci neuctivost od sada cu biti fin i lopo cu da se ponasam :D !

PS. ja nisam necija neslana sala ja sam stvaran koliko god vi to zelite! :boom:

Evo i javno se ti se izvinjavam, stvarno mi je sve delovalo kao sala!

Sta vise, ne mogu da prestanem da se smejem cak i dok ovo kucam! :D :D

NHF

Poz

Nazad
Vrh Dno