IGORTERMINATOR
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.04.2003
- Poena
- 609
KOJA MEMORIJA JE NAJZAHVALNIJA ZA OVERKLOK A DA PRITOM NIJE MNOGO SKUPA I NARAVNO DA MOZE DA SE NADJE NA NASEM TRZISTU :?:
IGORTERMINATOR je napisao(la):KOJA MEMORIJA JE NAJZAHVALNIJA ZA OVERKLOK A DA PRITOM NIJE MNOGO SKUPA I NARAVNO DA MOZE DA SE NADJE NA NASEM TRZISTU :?:
'Bes mi sve, tebe treba banovati... :?IGORTERMINATOR je napisao(la):KOJA MEMORIJA...
IGORTERMINATOR je napisao(la):KOJA MEMORIJA JE NAJZAHVALNIJA ZA OVERKLOK A DA PRITOM NIJE MNOGO SKUPA I NARAVNO DA MOZE DA SE NADJE NA NASEM TRZISTU :?:
Ja sam sasvim zadovoljan i sa mojim BH-6. Nisu ama bas nista losiji od BH-5.Ledeni je napisao(la):Sve nas muci isto pitanje ali kazu da Winbond sa BH-5 cipovima moze lepo da se klokuje.
To sto neko pise caps ti svakako ne daje pravo da ga sad imitiras nekog fazona radi...opomena i tebi ?Vladd je napisao(la):...
A TI NAMA RECI ZA AUTO IDE PREKO 220 KM/H I DA NIJE SKUPLJI OD 1000 EVRA, I DA SE PRODAJE U SRBIJI. PA KRADEN VALJDA![]()
drapin je napisao(la):...
To sto neko pise caps ti svakako ne daje pravo da ga sad imitiras nekog fazona radi...opomena i tebi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari