Šta je novo?

memorija

d0minat0r

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2006
Poena
515
jer zna neko gde kod nas ima neka brza ddr 1 memorij tipa cosair xms,twinx, islicno ja sam vidjao samo da ima kingmax-ov hardcore ali me interesuje da li ima neki drugi neso kao gore spomenuta

Poslednja izmena:
Od Corsair će stizati samo DDR400 CL2 (low latency). Veće megahercaže više ne prave, valjda ponestalo TCCD, BH-5... ili kojih već chipova. Trebalo je već da stignu ali izgubljeno u putu 200 modula pa sad traje preganjanje oko toga...

ZorMi je napisao(la):
Od Corsair će stizati samo DDR400 CL2 (low latency). Veće megahercaže više ne prave, valjda ponestalo TCCD, BH-5... ili kojih već chipova. Trebalo je već da stignu ali izgubljeno u putu 200 modula pa sad traje preganjanje oko toga...
200 modula!!!
JOJ! Blago sretnom prionalazachu! :D

Nije to ništa... od početka godine je nestalo 4-5 celih pošiljki Kingstona (po reda hiljadu modula) i to negde u Kelnu. Ima tamo izgleda neka organizovana mafija za tu robu. Osiguranje na kraju plati, ali se onda naručuje nova tura, pa to traje (gubici jer nema šta da se prodaje), pa skočile cene...

Tako reci, ispalo iz kamiona:eyebrows::d I to u Köln-u. KÖLN je*ote! Pokvaren nemacki narod:d
Zormi, jel vise nece biti Geil Value DDR400 modula kod vas? Interesuje me 2x512MB...

Geil ne radimo više, sad ga radi CT.

Zekaleon je napisao(la):
Tako reci, ispalo iz kamiona:eyebrows::d I to u Köln-u. KÖLN je*ote! Pokvaren nemacki narod:d

Uopste me ne bi cudilo da su u pitanju srpski "biznismeni" u inostranstvu...

Sa popularizacijom am2 ddr1 je ugasio svoje, (za dva tri meseca nece biti starih ni ploca ni procesora eventualno s939 proc) pa treba o tome i voditi racuna...

Nazad
Vrh Dno